Парени Камбета

Открий всички 74 авторски предложения относно парени камбета в Готвач.бг.
Камбала
Камбала
Камбала е вид плоска риба от рода Hippoglossus на семейство Pleuronectidae. Всъщност доста често с понятието камбала се обозначават няколко ...
Сладки камъчета
Сладки камъчета
1
по 1-2 шоколадови камъчета и се притискат. Може да поднесете десерта веднага. Забележка: Магазините за насипни бонбони продават всякакви...
Парени гевреци
Парени гевреци
От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...
Парени понички
Парени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...
Парени кренвирши
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парени патладжани
Парени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...
Парена Сланина
Парена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...
Как да си приготвим камбала
Как да си приготвим камбала
Почитателите на риба най-вероятно знаят какво е камбала. За останалите ще обясним, че това е океанска, морска или речна дънна риба, роднина...
Парени камби без варене
Парени камби без варене
Камбите и чушките се почистват от семената и нарязваме на парченца. Морковите се обелват и нарязват на шайби. Добавят се нарязани скилидки чесън...
Свинско с парени чушки
Свинско с парени чушки
Нарязваме месото на средно големи хапки, слагаме в тава заедно с олиото и 200 мл вода. Запържваме за около 30 минути и добавяме нарязания на...
Парен кекс
Парен кекс
Изброените продукти, без млякото и какаото, се разбъркват. Готовото тесто се залива с горещо прясно мляко постепенно. Отново се разбърква...
Парен патладжан
Парен патладжан
2
Смесете оцета, олиото и захарта и ги сложете да заврат. Нарежете патладжаните подобно на диня - на резени, и ги пускайте в саламурата за 10...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: