Камбала

Камбала

0

Камбала е вид плоска риба от рода Hippoglossus на семейство Pleuronectidae. Всъщност доста често с понятието камбала се обозначават няколко вида...

1

Парени Камбета

Открий всички 74 авторски предложения относно парени камбета в Готвач.бг.
Сладки камъчета

Сладки камъчета

1

по 1-2 шоколадови камъчета и се притискат. Може да поднесете десерта веднага. Забележка: Магазините за насипни бонбони продават всякакви...

Парени гевреци

Парени гевреци

От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...

Парени понички

Парени понички

Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...

Парени патладжани

Парени патладжани

Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...

Парени кренвирши

Парени кренвирши

Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...

Как да си приготвим камбала

Как да си приготвим камбала

Почитателите на риба най-вероятно знаят какво е камбала. За останалите ще обясним, че това е океанска, морска или речна дънна риба, роднина...

Парена Сланина

Парена Сланина

Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...

Туршия – парена

Туршия – парена

домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата и най-отгоре нарязаното зеле. Между...

Парена туршия

Парена туршия

Всички зеленчуци се измиват. Дръжките на чушките се отрязват ниско и семенната им част се набожда на няколко места дебела игла. Обеления керевиз...

Родопски пареник

Родопски пареник

тях двата вида брашно. С помощта на точилка направете дупки в сместа и върнете на огъня. След около 20-тина минути махнете пареника от котлона...

Парено зеле

Парено зеле

Нарязваме предварително почистеното зеле на едри парчета. Смесваме продуктите за маринатата и ги кипваме, като ги разбъркваме до пълното им...

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: