Парени Чушки

Прегледай всички 21 избрани предложения за парени чушки в Готвач.бг.
Свинско с парени чушкиСвинско с парени чушки
полумесеци лук. Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки. След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около 10 минути....
Парени чушки със зелеПарени чушки със зеле
и зелето и морковите, напълнете чушките със зелевата смес. След като всичко изстине, подредете напълнените чушки в буркани. Залейте с маринатата, затворете с капачки и стерилизирайте за 10 минути....
Парени селски чушкиПарени селски чушки
Измийте чушките и махнете дръжките. Кипнете водата с оцета, захарта, солта, олиото и добавете черния пипер, бахара, дафиновите листа...
Парени соленкиПарени соленки
време. След това се прибавят разбитите яйца по малко, докато се получи гладко парено тесто (като смес за еклери). На края се прибавя...
Парени геврециПарени гевреци
От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...
Парени поничкиПарени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...
Парени патладжаниПарени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...
Парени кренвиршиПарени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парена СланинаПарена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...
Парени камби без варенеПарени камби без варене
Камбите и чушките се почистват от семената и нарязваме на парченца. Морковите се обелват и нарязват на шайби. Добавят се нарязани скилидки чесън...
Парен кексПарен кекс
Изброените продукти, без млякото и какаото, се разбъркват. Готовото тесто се залива с горещо прясно мляко постепенно. Отново се разбърква...
Парен патладжанПарен патладжан
2
Смесете оцета, олиото и захарта и ги сложете да заврат. Нарежете патладжаните подобно на диня - на резени, и ги пускайте в саламурата за 10...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: