Парени Чушки

Прегледай всички 20 избрани предложения за парени чушки в Готвач.бг.
Парени чушки със зеле
Парени чушки със зеле
и зелето и морковите, напълнете чушките със зелевата смес. След като всичко изстине, подредете напълнените чушки в буркани. Залейте с ...
Свинско с парени чушки
Свинско с парени чушки
полумесеци лук. Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки. След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около ...
Парени селски чушки
Парени селски чушки
Измийте чушките и махнете дръжките. Кипнете водата с оцета, захарта, солта, олиото и добавете черния пипер, бахара, дафиновите листа...
Парени понички
Парени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар...
Парени гевреци
Парени гевреци
От продуктите се замесва тесто. Оставя се да втаса на топло за 20-25 минути. През това време на котлона се загрява тенджера с вода и 2 с.л...
Парени патладжани
Парени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте...
Парени кренвирши
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парена Сланина
Парена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството...
Парен патладжан
Парен патладжан
2
Смесете оцета, олиото и захарта и ги сложете да заврат. Нарежете патладжаните подобно на диня - на резени, и ги пускайте в саламурата за 10...
Парен кекс
Парен кекс
Изброените продукти, без млякото и какаото, се разбъркват. Готовото тесто се залива с горещо прясно мляко постепенно. Отново се разбърква...
Парени камби без варене
Парени камби без варене
Камбите и чушките се почистват от семената и нарязваме на парченца. Морковите се обелват и нарязват на шайби. Добавят се нарязани скилидки чесън...
Родопски пареник
Родопски пареник
тях двата вида брашно. С помощта на точилка направете дупки в сместа и върнете на огъня. След около 20-тина минути махнете пареника от котлона...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: