Паста Уасаби

Разгледай всички 74 избрани предложения за паста уасаби в Готвач.бг.
Уасаби
Уасаби
2
800 лв/кг, а освен това се отглежда трудно. Вирее само в 5 региона в Япония. Състав на уасаби Уасабито съдържа голямо количество ...
Сос Уасаби
Сос Уасаби
уасабито в тиган. След това пасирайте сместа, като доливате по малко от мазнината. Понякога към Уасаби соса се добавя и малко майонеза, а ...
Как се прави уасаби
Как се прави уасаби
корен на уасаби има вкус, който може да се определи като кръстоска между хрян и горчица. Голяма част от продаваната в магазините уасаби ...
Сьомга с уасаби
Сьомга с уасаби
Пригответе марината от джинджифила, олиото, соевия сос и половината паста уасаби. Налейте я в найлонов плик, сложете вътре сьомгата и я...
От какво се прави уасаби?
От какво се прави уасаби?
Уасаби е растение, което много наподобява нашия хрян. Характерният за японската кухня и въобще за азиатската кухня сос уасаби всъщност...
Шест здравословни ползи от Уасаби
Шест здравословни ползи от Уасаби
Ако някога сте били в суши ресторант, най-вероятно са ви сервирали ароматна, светлозелена паста към ястието. Това е коренът на уасаби, а...
Авокадо в бекон с уасаби
Авокадо в бекон с уасаби
Режем бекона на тънки слайсове. Намазваме бекона от едната страна с уасаби. Махаме костилката от авокадото и го нарязваме на резенчета и ги...
Пасти
Пасти
Яйцата и захарта се разбиват. Прибавят се орехите. След това се прибавя и брашното. Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава и се слага в...
Видове паста
Видове паста
За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...
Ориенталска паста
Ориенталска паста
Пастата се сварява в подсолена вода. Морковите се нарязват на лентички. Лукът се нарязва на едри кубчета, гъбите също се нарязват по на едро...
Паста Кошничка
Паста Кошничка
Сварете сироп от захарта и водата, ароматизирайте с ванилия и охладете. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с половината захар...
Унгарска паста
Унгарска паста
2
Пресяваме брашното, защото така става по-добре. Затопляме си леко прясното мляко и размиваме маята със захарта и 1 с.л. брашно да шупне, завита с...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: