Пастет от Гъши Дроб

Разгледай всички 39 кулинарни идеи за пастет от гъши дроб в Готвач.бг.
Пастет от гъши дробПастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво. Морковите се...
Гъши пастетГъши пастет
достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...
Гъши дробГъши дроб
5
черни трюфели. Така се получава и окончателната формула на класическото фоа гра – „пастет от гъши дроб по страсбургски в перигорски трюфели“. С...
Гъши дроб на скараГъши дроб на скара
/скарата да се разположи ниско. Парченцата гъши дроб се натъркват със малко сол, захарта и черния пипер и се пекат за кратко от всяка страна до...
Шишчета от гъши дробШишчета от гъши дроб
1
Измитият и почистен дроб се нарязва на парчета. Сланината се нарязва на тънки, почти прозрачни резени. Лукът се нарязва на колелца. На...
Гъши Дроб на ТиганГъши Дроб на Тиган
-широко разпространена и харесвана комбинация за гъшия дроб са сладка и конфитюри предимно от горски плодове или свежи такива. Те контрастират с...
Пържен Гъши ДробПържен Гъши Дроб
коричка. Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка. Винаги консумирайте топъл, защото когато изстине губи много вкусови качества. Добър апетит!...
Невероятни рецепти с гъши дробНевероятни рецепти с гъши дроб
Гъшият дроб, известен още като фуа-гра, е основен деликатес във френската кухня. Класическото фуа-гра се приготвя от 800 грама гъши дроб...
Телешки медальон с гъши дробТелешки медальон с гъши дроб
Нарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете. Разбийте на водна баня жълтъците...
Филе Миньон с гъши дробФиле Миньон с гъши дроб
6
, когато е напълно готово. 6. Пригответе си гъшия дроб нарязан на филийки (за да не се разпадат и бъде лесно рязането, той трябва да бъде студен...
Гъши дроб с боровинков сосГъши дроб с боровинков сос
1
оставете да изстине. При желание може да го претриете през цедка, за да се получи по-фин. Посолете парчетата гъши дроб и ги поръсете с черен...
Как се готви гъши дроб?Как се готви гъши дроб?
. Дробът се запържва или задушава в разтопена гъша мас, и след като изстине, се нарязва на резени. Фуа-гра се сервира с мек хляб. Гъшият дроб...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: