Пасха Руска

Открий всички 74 авторски предложения относно пасха руска в Готвач.бг.
Руска млечна пасха
Руска млечна пасха
Сметаната се смесва с яйцата. Млякото се загрява на бавен огън, докато кипне. Във врящото мляко на тънка струйка се налива сметаната. Загрява...
Руска пасха с кондензирано мляко
Руска пасха с кондензирано мляко
Изварата се претрива през сито, добавя се захарта, маслото и ванилията. Сместа се разбърква много добре, добавя се сметаната и кондензираното...
Царска пасха
Царска пасха
Сметаната, изварата и захарта разбъркайте много добре и добавете яйцата при непрекъснато разбъркване. Прибавете размекналото се масло и сложете...
Руска вишновка
Руска вишновка
Вишните се измиват и всеки плод се набожда с клечка за зъби на две или три места. В голям буркан се слагат малко вишни, поръсват се със захар и...
Руска окрошка
Руска окрошка
Яйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука. Добавя се сметаната...
Руска плитка
Руска плитка
2
Активира се маята, щом шупне се замесва с другите продукти тесто и оставяме да втаса 40 минути на топло. Разточва се на правоъгълник, поръсва...
Руска водка
Руска водка
Посоченото количество вода със захарта сложете само да заври - тенджерата ви трябва да е абсолютно чиста. Снемете от котлона и веднага...
Пасти
Пасти
Яйцата и захарта се разбиват. Прибавят се орехите. След това се прибавя и брашното. Сместа се сипва в намазнена и набрашнена тава и се слага в...
Руска туршия
Руска туршия
руската туршия е готова за консумация. Оригиналната рецепта е без чесън, но по желание може да добавите и стръкчета копър и по дафинов лист в ...
Руска Салата
Руска Салата
7
Сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на дребно. Лукът се реже на ситно и се прибавя към нарязаните на малки парченца сварено пилешко...
Паста Асорти
Паста Асорти
Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките. За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути...
Унгарска паста
Унгарска паста
2
Пресяваме брашното, защото така става по-добре. Затопляме си леко прясното мляко и размиваме маята със захарта и 1 с.л. брашно да шупне, завита с...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: