Пататник на Тиган

Открий всички 74 подбрани съвети относно пататник на тиган в Готвач.бг.
Пататник на тиганПататник на тиганВ намаслен тефлонов тиган подредете 3-4 кори - краищата им трябва да излизат извън тигана, защото ще се използват за завиване на пататника....
Класически пататник на тиганКласически пататник на тиганВ тигана отново се слага масло и се връща пататникът да се запече и от другата страна....
Мързелив пататник на тиганМързелив пататник на тиганСлед като е готов пататникът се прехвърля в подходящ съд и отново се намазва с масло....
Малки пататници на тиганМалки пататници на тиганЗагряваме тигана с малко олио и след това сипваме част от сместа в зависимост от големината на тигана (при мен сместа е достатъчна за 2 пататника)...
Пататник с яйца и сирене на тиганПататник с яйца и сирене на тиганАко картофите са много за тигана ви, ги разделете на два части. След като пататникът се изпържи от едната страна, отново се слага масло....
Кърджалийски пататникКърджалийски пататникПататникът сервирайте топъл, нарязан на парчета с домашно кисело мляко или айран....
Чепеларски ПататникЧепеларски ПататникСлед като го извадим топъл от фурната, намазваме родопския пататник по желание с краве масло....
Момчиловски ПататникМомчиловски ПататникПататникът е лесно и икономично ястие, което в повечето случаи е на тиган, но ето и бърза рецепта за пататник на фурна в 3 стъпки: 1....
Златоградски пататникЗлатоградски пататникСложете тавата с пататник и печете около 30 мин. или до зачервяване. Обърнете върху плосък капак (без ръб) този златоградски пататник....
Пърленки ПататникПърленки ПататникНамажете вече сгорещеният тиган с масло, сложете получената пърленка-пататник и захлюпете с капак....
Бърз пататникБърз пататникПреди да върнем пататника в тигана, слагаме отново малко масло. Така изпържваме трите части една след друга....
Постен пататникПостен пататникСлед 10 минути с помощта на капак или чиния обръщам пататника и връщам в тигана да се изпече от другата страна....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: