Патешка мас

Открий всички 74 авторски предложения за патешка мас в Готвач.бг.
Свинска масСвинска масСвинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка. Познати са две...
За ползите от патешка мазнинаЗа ползите от патешка мазнина
7
Мнозина не са наясно от ползите на патешката мазнина за нашето здраве....
Маринати за патешкоМаринати за патешкоМаринатата с джинджифил е много подходяща за патешко месо, прави го крехко и ароматно....
Сосове за патешко месоСосове за патешко месоСосът за патица се консумира още докато е топъл и освен за патешко месо, е подходящ и за всякакво друго месо от пернати....
Подправки за патешко месоПодправки за патешко месоПриготвените с патешко месо ястия не са много популярни на българската трапеза....
Патешка супаПатешка супаИзмийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато месото...
Неподозираните ползи от свинската масНеподозираните ползи от свинската масЗа ползите от свинската мас се спори от много години насам. Диетолозите са категорични, че този продукт носи много повече ползи, отколкото вреди...
Тайните на вкусния патешки дробТайните на вкусния патешки дробХранителната му стойност е висока - в 100 г суров патешки дроб се съдържат 405 калории....
Готвенето с гъша мас стана хитГотвенето с гъша мас стана хитГъшата мас се използва все по-често в ресторантите на запад и в козметичната индустрия. Според експерти този вид животинска мазнина е много по-полезен...
Кулинарен учебник: Топене на свинска масКулинарен учебник: Топене на свинска масСланината, определена за стопяване на мас, се нарязва на не много големи парчета, които се поставят в голям съд и се заливат със студена вода...
Как се топи мас?Как се топи мас?Свинската мас намира широко приложение в Българската кухня. Благодарение на нея можем да опитаме най-вкусните катмери с мас, да похапнем хрупкави...
Застроена патешка супаЗастроена патешка супаТемперираната яйчена смес изсипваме в застроената патешка супа. За финал добавяме ситно нарязан магданоз....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: