Патешка мас

Открий всички 74 авторски предложения за патешка мас в Готвач.бг.
Патешка супаПатешка супа
1
Измийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато...
Свинска масСвинска мас
5
Свинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка. Познати...
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...
Сгряваща патешка супаСгряваща патешка супа
врялата супа. Получената застройка изливаме в супата, разбъркваме и сервираме гореща сгряващата патешка супа....
Патешка супа с фасулПатешка супа с фасул
мазничък от отделената патешка мас. Но това е полезна и чиста мазнина, която освен това придава невероятен вкус на патешката супа. Към...
Патешка каша със сиренеПатешка каша със сирене
Измиваме добре месото и го сваряваме в подсолена вода до готовност. Сгорещяваме маслото и в него запържваме брашното. В студения бульон...
Вкусна патешка гозбаВкусна патешка гозба
дръпваме от котлона и оставяме в бульона. В отделен съд /тенджерка/, в която ще готвим, сипваме патешка мазнина (обираме от повърхността на...
Патешка супа с розмаринПатешка супа с розмарин
, ползвайте месо от домаша патка - мазнината, която притежава е много вкусна и изобщо не е необходимо да използвате каквато и да било друга мазнина...
Меки сладки с масМеки сладки с мас
2
Тези меки сладки с мас стават изключително меки и доста бройки излизат. В купа с брашно добавете яйцето, захарта, ванилията. Маста трябва да...
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с мас
яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло. Да ви е сладко....
Сладки пурички с масСладки пурички с мас
Сипва се брашното в широка купа и оформяме кладенче. Налива се бялото вино със стайна температура, добавя се разтопена свинска мас, ванилова...
Икономични сладки с масИкономични сладки с мас
Разбиваме размекнатата, но не разтопена мас със захарта. Прибавяме яйцето, ванилията /може да използвате и есенция/ и разбъркваме. Добавяме...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: