Патешка мас

Открий всички 74 авторски предложения за патешка мас в Готвач.бг.
Патешка супа
Патешка супа
1
Измийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато...
Свинска мас
Свинска мас
5
Свинската мас представлява вид мазнина, която се добива след като сланина на прасе /или лой/ бъде подложена на термична обработка. Познати...
Патешки сърца
Патешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...
Патешка каша със сирене
Патешка каша със сирене
Измиваме добре месото и го сваряваме в подсолена вода до готовност. Сгорещяваме маслото и в него запържваме брашното. В студения бульон...
Патешка супа с розмарин
Патешка супа с розмарин
, ползвайте месо от домаша патка - мазнината, която притежава е много вкусна и изобщо не е необходимо да използвате каквато и да било друга мазнина...
Вкусна патешка гозба
Вкусна патешка гозба
дръпваме от котлона и оставяме в бульона. В отделен съд /тенджерка/, в която ще готвим, сипваме патешка мазнина (обираме от повърхността на...
Патешко магре
Патешко магре
В неголяма тенджерка добавете 200 мл вода, 100 г захар, долейте алкохола и загрейте, докато се получи захарен сироп. Добавете в него смокините и...
Патешко бонфиле
Патешко бонфиле
2
Мариновайте патешките бонфилета за половин час в 4 с.л. зехтин, сокът от 1 лимон, сол, черен пипер и накълцан магданоз. След това го изпечете...
Гофрети със свинска мас
Гофрети със свинска мас
Разбийте яйцата със захарта. Към побелелите яйца прибавете маста и разбийте отново, а докато бъркате, прибавяйте по малко брашно, като в него сте...
Въздушен тутманик с мас
Въздушен тутманик с мас
яйце и пека въздушния тутманик с мас на загрята фурна на 200 градуса. Изваждам и намазвам с масло. Да ви е сладко....
Бързи соленки с мас
Бързи соленки с мас
Брашното с бакпулвера и солта пресяваме. Прясното мляко и жълтъците ги смесваме. Маста и маслото разбиваме в подходяща купа. Прибавяме...
Тутманик със свинска мас
Тутманик със свинска мас
. Вземаме една от тестените топки и с издърпване покриваме дъното ѝ. Намазваме кората с половината от свинската мас и пръсваме с натрошено сирене...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: