Патешки дроб с лук

Открий всички 48 избрани предложения за патешки дроб с лук в Готвач.бг.
Патешки дроб с лукПатешки дроб с лук
, в която ще ги пека, с олиото да се загрее. В загрятото олио задушавам с малко сол нарязания на полумесеци лук. Докато той се задушава поръсвам...
Патешки дроб - микуитПатешки дроб - микуит
при температура 75 градуса. Много е важно да не попада вода в завития дроб, затова се подсигурете да е добре запечатан. Другият начин е да...
Дюнер сандвич с патешки дробДюнер сандвич с патешки дроб
Първо започнете с патешкия дроб. Нарежете го на средно големи парчета. Сложете олио и краве масло в тигана, сложете дроба и нарязаната на ситно...
Пържен патешки дроб с гарнитураПържен патешки дроб с гарнитура
върху хартия. Пърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
Патешки шийки с лукПатешки шийки с лук
. Всичко се задушава да омекне. В достатъчно голяма тава се нареждат шийките, между тях парчета картофи. Отгоре се изсипва омекналият лук и...
Патешки маншон с лукПатешки маншон с лук
мазнина се запържат нарязаният на полумесеци лук, заедно с чесъна и захарта, като се добавя на 2-3 пъти по-малко от патешкия бульон и се оставя да...
Патешки сърца с лук, гъби и виноПатешки сърца с лук, гъби и вино
1
Патешките сърца се измиват и се сваряват. Нарязват се на жулиени и заедно със предварително нарязаните на едро лук и гъби се задушават в...
Патешки воденички с лук и чушкиПатешки воденички с лук и чушки
варенето). Нарязваме воденичките на парчета и слагаме в тенджера. Прибавяме нарязаните лук и чушките. Наливаме олио, малко бульон от варенето...
Дроб с лукДроб с лук
Пускаме почистения и измит свински дроб във вряща вода за 20 минути. Изваждаме го и го оставяме да се отцеди. Нарязваме лука и морковите и...
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Свински дроб с карамелизиран лукСвински дроб с карамелизиран лук
карамелизирания лук. Нарежете на полумесеци. Загрейте мазнина в тиган и сипете лука да се пържи, докато хване загар, добавете захарта и...
Свински дроб с кромид лукСвински дроб с кромид лук
2
В съд се запържва лукът. Добавя се нарязаният на парчета дроб. След като е позапържи дробът, се долива водата. Ври до готовност на дроба...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: