Патешко Магре

Разгледай всички 21 подбрани съвети за патешко магре в Готвач.бг.
Патешко магре
Патешко магре
с 1 с.л. сметана и меда. Патешките гърди се режат на филии. Патешкото магре се гарнира с парченца смокини и се полива със соса....
Патешко магре на жар
Патешко магре на жар
2
умерен огън. След минутка-две би трябвало повечето патешка мас да е паднала и кожният слой - изтънял. Нямаме за цел да го запичаме до златисто...
Празнично патешко магре с портокали
Празнично патешко магре с портокали
Измийте и подсушете филетата. Направете прорези върху кожата, без да стигате до месото. Овкусеге филетата със сол и черен пипер. Поръсете ги...
Патешко магре с портокалов сос
Патешко магре с портокалов сос
. Овкусете със сол и черен пипер. Похлупете и оставете магрето да се маринова за час. Преди готвене извадете филето на стайна температура за...
Лесно патешко магре на тиган
Лесно патешко магре на тиган
страна на силен огън. 6. На дъното на чиния сложете тънък пласт сладко по избор, отгоре подредете филийките патешко магре и посолете. ...
Патешко магре с уникален сос от лайм
Патешко магре с уникален сос от лайм
). Може да сипете и малко от отделената патешка мас, дава чудесен аромат. Бъркайте още 2-3 минути и дорегулирайте според вкуса си с още сол, още...
Патешко магре с карамелизирани круши и стафиди
Патешко магре с карамелизирани круши и стафиди
Днешният обяд беше голямо предизвикателство за мен. Отново ястие, което не бях правила, но останах без дъх и звук, когато го опитах...
Патешко магре със сос Фоа гра
Патешко магре със сос Фоа гра
1. Почистете патешкото магре от излишни ципички и тлъстини по повърхността. Магрето представлява патешко филе с кожа, обикновено ...
Празнично Патешко Магре с дългозърнест ориз и бял сос
Празнично Патешко Магре с дългозърнест ориз и бял сос
Изрязва се излишната мазнина от патешките гърди и се прави прорез по дължината на месото, за да се получи джоб. За плънката на магрето...
Патешко магре с розмарин и сладко-кисел сос
Патешко магре с розмарин и сладко-кисел сос
чинии слагаме няколко лъжици от соса, а отгоре поставяме патешкото филе. Поръсваме с едра люспеста сол и консумираме горещо. Добър апетит!...
Патешко магре на фурна с мед и кумкуат
Патешко магре на фурна с мед и кумкуат
готвене ще продължи. 5. Готовото патешко магре се поднася задължително топло в компания с хубаво червено вино. Добър апетит!...
Патешко магре с нар и канапе от праз
Патешко магре с нар и канапе от праз
. Варете 10-15 минути или до сгъстяване. 5. През това време запечатайте патешкото магре за 3 минути от страната на кожата и 1-2 минути от...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: