Патешко в Гювеч

Прегледай всички 74 авторски предложения относно патешко в гювеч в Готвач.бг.
Патешко в гювечПатешко в гювечДобре е почистеното патешко да се запържи за кратко в сгорещена мазнина, но може и без пържене да се сложи в гювеча....
Патешко с ряпа в гювечПатешко с ряпа в гювечМесото се поставя в глинен съд или гювеч. Добавят се нарязаните зеленчуци и задушеният лук....
Новогодишен гювеч с патешко и кисело зелеНовогодишен гювеч с патешко и кисело зелеКиселото зеле и лютите чушлета се нарязват на ситно и се слагат в гювеча....
Патешко месо с гъби и картофи в гювечПатешко месо с гъби и картофи в гювечПри сервиране на патешко месо с гъби и картофи в гювеч се слага и от соса, но малко - трябва да се има предвид, че е доста мазничък, което, разбира...
Патешко магреПатешко магреПатешкото магре се гарнира с парченца смокини и се полива със соса....
Патешко бонфилеПатешко бонфилеОвкусете със сол и черен пипер и залейте патешкото със соса. Сложете да се пече в предварително загряна умерена фурна за около половин час....
Патешки маншони с кисело зеле в гювечПатешки маншони с кисело зеле в гювечПочистените патешки маншони запържваме в олиото, вадим ги и в същата мазнина слагаме ситно нарязания лук и почистеното от жилите и нарязано на ситно...
Нахут с патешкоНахут с патешкоДобавете месото, затворете отново тенджерата и варете нахута с патешко още 10 минути. Изключете и сервирайте, докато е топло....
Патешко филе ЯпонияПатешко филе ЯпонияЗа Патешкото филе Япония не ви е нужна никаква мазнина! Бон апети!...
Патешко с грахПатешко с грахИзмитото патешко месо нарязваме на порционни парчета и варим в около 2 литра вода в тенджера до омекване на месото....
Патешко с оризПатешко с оризСварете предварително патешкото месо. Използвайте месото от бутчета, маншон или крилца, те са по-мазни, но изключително вкусни....
Патешко с портокалиПатешко с портокалиПокрийте с фолио и сложете патешкото с портокали да се пече в предварително загряна фурна за малко повече от час....

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: