Патладжани Бюрек

Разгледай всички 60 авторски предложения относно патладжани бюрек в Готвач.бг.
Патладжан бюрек
Патладжан бюрек
яйца. Патладжана бюрек се пържи до приятен равномерен загар и се отцежда върху кухненска хартия....
Бюрек от патладжани
Бюрек от патладжани
филиите поставете плънка, а с другите патладжани покрийте отгоре. Така оформените бюреци потопете в брашно и останалата част от яйцата и ...
Патладжан бюрек със сирене и магданоз
Патладжан бюрек със сирене и магданоз
да са по-хрупкави, след потапянето в яйца отново ги потопете в галета. Пържете патладжана бюрек на умерен котлон....
Турски бюрек
Турски бюрек
24
бюрека с останалото масло отгоре и залейте със заливката. Турският бюрек се пече на 200 градуса за около 40 минути до зачервяване....
Мераклийски бюрек
Мераклийски бюрек
В купа разбъркайте киселото мляко със содата. След като шупне, добавете 1 яйце и натрошеното сирене, разбъркайте до еднородна смес. Отделно...
Сарма бюрек
Сарма бюрек
Яйцето се разбива с една-две щипки сол. Листата точени кори се разделят на 8 или 10 парчета. Разпределят се по 3 парчета. Първо, намазват...
Алжирски бюрек
Алжирски бюрек
1
Загрейте олиото в голям тиган. Добавете нарязания на силно лук и задушете до омекване. Добавете каймата, сол, черен пипер, кимион и гответе до...
Цигара бюрек
Цигара бюрек
2
От водата, солта и брашно омесваме меко тесто. От тестото точим тънка кора и я нарязваме на ленти (показано е на снимката). Смесваме яйцето и...
Пиперки бюрек
Пиперки бюрек
Почистете, махнете семките, измийте и изпечете чушките. Задушете ги във фолио, след това обелете под течаща вода. Направете плънка като...
Тиквички бюрек
Тиквички бюрек
3
Внимателно нарежете тиквичките на дължина на филии или на кръгчета с дебелина около 1 см. Леко ги осолете и ги оставете около 10 минути да се...
Цигара бюрек
Цигара бюрек
За цигара бюрек са ни нужни кори за баница, само че кръгли, те имат вътре по 6 бр кори. Отваряме кръглата кора, режем на триъгълници, по...
Пачанга бюрек
Пачанга бюрек
квадрати и ги нарязваме на малки банички. Пържим в сгорещено олио до златисто. Готовите бюреци ги намазваме с солена вода, за да омекнат....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: