Патладжани Бюрек

Разгледай всички 63 авторски предложения относно патладжани бюрек в Готвач.бг.
Патладжан бюрекПатладжан бюрек
яйца. Патладжана бюрек се пържи до приятен равномерен загар и се отцежда върху кухненска хартия....
Бюрек от патладжаниБюрек от патладжани
филиите поставете плънка, а с другите патладжани покрийте отгоре. Така оформените бюреци потопете в брашно и останалата част от яйцата и изпържете. Поднесете ги с кисело мляко....
Патладжан бюрек със сирене и магданозПатладжан бюрек със сирене и магданоз
да са по-хрупкави, след потапянето в яйца отново ги потопете в галета. Пържете патладжана бюрек на умерен котлон....
Мераклийски бюрекМераклийски бюрек
В купа разбъркайте киселото мляко със содата. След като шупне, добавете 1 яйце и натрошеното сирене, разбъркайте до еднородна смес. Отделно...
Тиквички бюрекТиквички бюрек
4
Внимателно нарежете тиквичките на дължина на филии или на кръгчета с дебелина около 1 см. Леко ги осолете и ги оставете около 10 минути да се...
Селски бюрекСелски бюрек
1. Сиренето се натрошава в купа и се смесва със заквасената сметана и олиото. Това ще е плънката за селският бюрек. Ако използвате много солено...
Бюрек баничкиБюрек банички
на триъгълник бюреците. Поставете в тава, застлана с хартия за печене. По същия начин направете и останалите кори. Готовите банички намажете със сместа. Печете бюрек баничките на 180°C до готовност....
Пиперки бюрекПиперки бюрек
, яйцата разбийте в дълбока чиния с малко сол. Панирайте чушките, като ги оваляте първо в брашното, после яйцата и накрая в галетата. Изпържете чушките бюрек в олио до златист цвят. Пиперките бюрек са страхотни!...
Сарма бюрекСарма бюрек
Яйцето се разбива с една-две щипки сол. Листата точени кори се разделят на 8 или 10 парчета. Разпределят се по 3 парчета. Първо, намазват...
Цигара бюрекЦигара бюрек
2
От водата, солта и брашно омесваме меко тесто. От тестото точим тънка кора и я нарязваме на ленти (показано е на снимката). Смесваме яйцето и...
Алжирски бюрекАлжирски бюрек
1
Загрейте олиото в голям тиган. Добавете нарязания на силно лук и задушете до омекване. Добавете каймата, сол, черен пипер, кимион и гответе до...
Турски бюрекТурски бюрек
24
бюрека с останалото масло отгоре и залейте със заливката. Турският бюрек се пече на 200 градуса за около 40 минути до зачервяване....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: