Патладжан Съвети

Разгледай всички 74 избрани предложения относно патладжан съвети в Готвач.бг.
Съвети за готвене на патладжани
Съвети за готвене на патладжани
1
процедура, че искате да пържите патладжана, не слагайте прекалено много олио в тигана. Патладжанът поема много мазнина заради порестата си ...
Вкусните патладжани - съвети за готвене и ползи за здравето
Вкусните патладжани - съвети за готвене и ползи за здравето
вкус. Кулинарни съвети: - Най-сочни и вкусни са патладжаните с гладка и блестяща кожа, които са еластични при лек натиск. - При готвене на...
Патладжани
Патладжани
4
мазнини; 4.0 г въглехидрати; 92.8 мл вода; 25 калории; 1.1 г целулоза. Видове патладжани По-известните видове патладжан познати на...
Патладжан кебап
Патладжан кебап
което всичко се обърква отново. От каймата се оформят малки кюфтенца. На дървено шишче се набожда кръгче патладжан, след това кюфтенце и т.н...
Патладжан акордеон
Патладжан акордеон
7
Измийте патладжаните и ги подсушете. Нарежете патладжаните почти до долу, като внимавате да не ги отрежете целите. Нарежете кашкавала...
Маринован патладжан
Маринован патладжан
8
Изберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите. Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се...
Патладжан Имамбаялдъ
Патладжан Имамбаялдъ
Тъмните патладжани горчат - поставете ги в солена вода за 30-40 мин. Срязваме патладжаните през средата, дупчим ги с вилица, посоляваме...
Пържен патладжан
Пържен патладжан
2
Патладжанът (хубаво е да не е с много тъмна кора) нарязвам на дълги филии. Посолявам. В тиган загрявам повечко олио и пържа от двете страни...
Патладжан бюрек
Патладжан бюрек
друг съд се смесват брашно и галета. Загрейте олио за пържене, вземайте 1 парче патладжан, намазвайте го със сместа със сирене, отгоре сложете...
Паниран патладжан
Паниран патладжан
2
патладжани върху решетка с хартия отдолу. Поднесете панирания патладжан поръсен със сирене и гарнитура от свежи зеленчуци....
Парен патладжан
Парен патладжан
2
минути. Попарете така всички патладжани и ги оставете да престоят за 7 часа. Смесете накълцания чесън, магданоз, целина, червен пипер, дафинови...
Съвети за вкусни салати
Съвети за вкусни салати
Съхранявайте салатите измити и добре подсушени в найлонови пликове в хладилника. Когато сте приготвили салатата, не я овкусявайте, преди да я...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: