Пелмени Пържени

Разгледай всички 14 кулинарни идеи за пелмени пържени в Готвач.бг.
Китайски пържени пелмениКитайски пържени пелмени
. Направете всички пелмени, като ги подреждате върху набрашнена повърхност. Загрейте олиото и изпържете пелмените за по около 3-4 мин от...
Пържени пелмени със сметанов сосПържени пелмени със сметанов сос
вкус. Всичко се пасира до получаване на гладка смес. С получения сос се заливат горещите пелмени. Добър апетит!...
ПелмениПелмени
12
пелменче сложете малко плънка. Плънката можете да приготвите от равни части свинска и телешка кайма, приготвена със сол, черен пипер и лук...
Пелмени Пържени с масло и сметанов сосПелмени Пържени с масло и сметанов сос
2
кухненска хартия. Поръсвайте или намазвайте със зехтин, за да не изсъхват. В тенджерка разтопете маслото и пържете за кратко отцедените пелмени от...
Китайски пелмениКитайски пелмени
температура. Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна. Като станат златисти, сипете бульона в тигана и...
Руски пелмениРуски пелмени
. В тенджера сипете вода да заври с дафиновия лист и солта. Пускайте във врящата вода по 6-7 пелмена и ги оставете да поврят около 6 минути или...
Сибирски пелмениСибирски пелмени
4
, за да слепнат добре. Пускайте сибирските пелмени във вряща и подсолена вода или бульон. Когато изплуват на повърхността, ги изваждайте с...
Сос за пелмениСос за пелмени
1
В купа с телена бъркалка разбъркайте сметаната, киселото мляко, горчицата, зехтина и добавете счукания чесън, настъргания фино кашкава...
Пълнени със сирене пелмениПълнени със сирене пелмени
вода и пускаме приготвените пелмени. Оставяме ги да се варят за около 8 мин. Изчакваме да изплуват и ги държим още 2 мин. до готовност. Запържваме маслото и червения пипер и поливаме пелмените....
Домашни пелмени със сметанаДомашни пелмени със сметана
сметаната и сиренето. Пържи се до разтапяне на сиренето. Готовите пелмени заливаме със соса....
Пелмени в сметанов сосПелмени в сметанов сос
2
Изсипете замразените пелмени в 2 л вряща вода. Добавете бульона и половината от маслото. Изчакайте водата да заври пак и след 5-10 минути...
Руски пелмени с вкусна плънкаРуски пелмени с вкусна плънка
брашно и съхранявайте във фризера. Готвенето на пелмени е най-различно - варени, печени, пържени. Ние ги обичаме варени. Сложете на котлона...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: