Песто Дженовезе

Открий всички 74 авторски предложения за песто дженовезе в Готвач.бг.
Песто ДженовезеПесто ДженовезеПесто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....
Фарфалини с песто дженовезеФарфалини с песто дженовезеВърху фарфалините се слага от готовото песто, гарнира се с листенца пресен босилек. Бон апети!...
Лазаня с песто ДженовезеЛазаня с песто ДженовезеНеустоимо ястие Лазаня с песто Дженовезе - да ви е сладко!...
Паста с песто дженовезеПаста с песто дженовезеСварете пастата според указанията на опаковката, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете....
Салата Капрезе с песто ДженовезеСалата Капрезе с песто ДженовезеЗа пестото: Босилекът, кедровите ядки и чесънът се поставят в подходящ съд, налива се зехтина и се пасира....
Спагети с Песто Дженовезе и ПармезанСпагети с Песто Дженовезе и ПармезанЗа пестото смиламе листата босилек с чесъна, ядките и малка част от зехтина....
Пица Пет сирена и дженовезе пестоПица Пет сирена и дженовезе пестоОтгоре намажете с Песто Дженовезе. Добавете парченца черни маслини. Сложете пицата в загрята фурна на 180-200 градуса и я запечете....
Канелони ДженовезеКанелони ДженовезеКанелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се задушава...
Ньоки а ла дженовезеНьоки а ла дженовезеКипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння....
ПестоПестоБосилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа, където...
Песто Росо (Червено песто)Песто Росо (Червено песто)Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете ги...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: