Песто Дженовезе

Открий всички 23 авторски предложения за песто дженовезе в Готвач.бг.
Песто ДженовезеПесто Дженовезе
1
тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....
Фарфалини с песто дженовезеФарфалини с песто дженовезе
, измиват се със студена вода и се отцеждат. Пастата се разпределя в порционни чинии. Върху фарфалините се слага от готовото песто, гарнира се с листенца пресен босилек. Бон апети!...
Паста с песто дженовезеПаста с песто дженовезе
, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....
Салата Капрезе с песто ДженовезеСалата Капрезе с песто Дженовезе
), Капрезе салатата става едно от националните блюда на Италия. За пестото: Босилекът, кедровите ядки и чесънът се поставят в подходящ съд...
Спагети с Песто Дженовезе и ПармезанСпагети с Песто Дженовезе и Пармезан
За пестото смиламе листата босилек с чесъна, ядките и малка част от зехтина. Добавяме разбърквайки останалия зехтин и настъргваме на много...
Пица Пет сирена и дженовезе пестоПица Пет сирена и дженовезе песто
настъргано сирене и натрошено синьо сирене. Отгоре намажете с Песто Дженовезе. Добавете парченца черни маслини. Сложете пицата в загрята фурна на 180...
Спагети с пилешки гърди и песто ДженовезеСпагети с пилешки гърди и песто Дженовезе
1. Приготвяне на пестото. Класическото песто се приготвя в мраморно хаванче, но поради липса на такова босилека го начуках в дървено такова, а...
ПестоПесто
1
Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...
Канелони ДженовезеКанелони Дженовезе
1
Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се...
Ньоки а ла дженовезеНьоки а ла дженовезе
Кипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння...
Песто Росо (Червено песто)Песто Росо (Червено песто)
Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...
Чушково пестоЧушково песто
Загрейте фурната на 200 градуса. Поставете чушките в тава, застлана с хартия за печене, и поръсете със зехтин. Изпечете във фурната за около...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: