Песто от Авокадо

Прегледай всички 17 подбрани съвети за песто от авокадо в Готвач.бг.
Песто с авокадо
Песто с авокадо
мазнината и оцета при непрекъснато пасиране. Накрая овкусете със сол и черен пипер. Ако е прекалено гъсто, може да разредите пестото с ...
Лингуини с песто и авокадо
Лингуини с песто и авокадо
добавите и няколко скилидки чесън. Подправете готовото песто със сол на вкус. Ако е необходимо добавете още зехтин - до получаване на гладка паста...
Песто
Песто
1
Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...
Песто Росо (Червено песто)
Песто Росо (Червено песто)
Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...
Спаначено песто
Спаначено песто
1
Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително. Прехвърлете ...
Чушково песто
Чушково песто
Загрейте фурната на 200 градуса. Поставете чушките в тава, застлана с хартия за печене, и поръсете със зехтин. Изпечете във фурната за около...
Билково песто
Билково песто
или Пармезан. Поднесете така приготвеното билково песто върху препечени филийки....
Лимоново песто
Лимоново песто
1
Кашуто се смесва с нарязания на ситно магданоз и се счуква в хаванче. Добавя се настърганата на ситно лимонова кора, нарязаният на ситно...
Къри Песто
Къри Песто
Почистваме чушките и ги нарязваме на ситно. Настъргваме джинджифила, на лимона ни трябва само кората, която също настъргваме. На лайма ни е...
Лешниково песто
Лешниково песто
блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото. С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, ...
Червено песто
Червено песто
, зехтина и пресния босилек. Пестото се подправя със сол и лют червен пипер на вкус и всичко се разбива с блендера. Пестото може да се ...
Песто Дженовезе
Песто Дженовезе
тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто ...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: