Печена Гъска

Прегледай всички 22 кулинарни идеи за печена гъска в Готвач.бг.
Печена гъска
Печена гъска
кожата и да стане хрупкава. Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с...
Печена гъска по английски
Печена гъска по английски
гъската. Зашиваме добре гъската, слагаме я в тавичка и я намазваме с останалото масло и доливаме малко вода. Печем я в умерена ...
Класическа печена гъска
Класическа печена гъска
супа. Пече още 2 часа. Периодично се залива с бульона от печенето. Готовата гъска се изважда в подходящ съд и се прибира на топло. ...
Коледна печена гъска
Коледна печена гъска
Картофите се нарязват на кубчета и заедно с накълцания лук се задушават в част от мазнината. Добавят се подправките и се посолява. Гъската...
Домашна печена гъска
Домашна печена гъска
2
. Подреждаме върху гъската нарязаното масло и завиваме с алуминиево фолио. Поставяме я във фурната и печем отначало за около 30 минути ...
Как да приготвим печена гъска
Как да приготвим печена гъска
За да бъде печената гъска вкусна и крехка, тя преди всичко трябва добре да се подготви. Това не е трудно, но изисква време – два дни, което...
Печена гъска с кисело зеле
Печена гъска с кисело зеле
. Гъската се пече, докато се стопи мазнината. Извадете изпечената гъска, а в тавата сложете ситно нарязаното зеле, овкусено с черен ...
Печена гъска със сотирани картофи в гъша мас
Печена гъска със сотирани картофи в гъша мас
мазнината и кожата ще стане хрупкава. Подправките се втриват хубаво в гъската и се поставя върху решетка за печене. Отдолу се поставя ...
Печена гъска с пълнеж от салвия и лук
Печена гъска с пълнеж от салвия и лук
1
гъска се поставя върху решетка в тава и се пече. Времето за печене се изчислява според теглото на напълнената птица. Падат се по 12 ...
Задушена гъска
Задушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие. Извадете гъшето месо и в същия...
Пълнена гъска
Пълнена гъска
минути. След това е прехвърлете в тава, която сте намазнили, намажете я с малко размит в мазнина червен пипер, долейте вода в тавата и завийте с фолио. ...
Сарми от гъска
Сарми от гъска
Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване. Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: