Печена Треска

Открий всички 18 кулинарни идеи за печена треска в Готвач.бг.
Печена треска с кашкавалПечена треска с кашкавал
. Поръсва се с галета, полива се със зехтин и се пече до омекване. Към края се поръсва обилно с настърган кашкавал. Сервира се с резенчета лимон....
Печена треска с чеснова майонезаПечена треска с чеснова майонеза
магданоза. Поръсете с пипер и 3 с.л. от олиото. Разбъркайте. Сложете филетата треска в намазнена тава. Отгоре наредете аншоата. Поръсете с...
Печена риба треска с домати и яйцаПечена риба треска с домати и яйца
. Доматите се нарязват на филийки. В намазана с масло тава се слага ред риба, ред домати. Отгоре се излива яйчената смес и всичко се пече 35...
Печено филе от треска по италианскиПечено филе от треска по италиански
розмарин, магданоза и разбъркваме добре до овкусяване на маслото и леко запържване на галетата. Нареждаме филетата от треска в намазнена...
Печено филе от треска с хрупкава коричкаПечено филе от треска с хрупкава коричка
песто, върху него се слагат 2-3 кръгчета домати, поръсват се чесновите трохи. Пече се за 10-15 мин. в загрята фурна. Сервира се веднага с картофената салата....
Риба треска с печен пипер и чесънРиба треска с печен пипер и чесън
смесвате с нарязаните на дребно печен пипер, домати и маслини. Прибавяте краве масло и 1 ч.ч. вода. Печете около 40 минути на умерена фурна....
Панирана ТрескаПанирана Треска
кратка термична обработка. Планираните хапки треска изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина. Поднесете топли...
Рибена супа от трескаРибена супа от треска
Накиснете сушената треска за 1 нощ във 1, 2 л вода, след което я залейте със студена вода и я сложете да се вари за 15 минути, като добавите...
Пържена риба трескаПържена риба треска
пържене. Оваляйте парчетата треска в брашното и след това я изпържете в тигана за 3-5 мин., докато станат рибата стане златиста от всички страни. Овкусете със сол и черен пипер и сервирайте....
Треска с оризТреска с ориз
Изчистете ориза и го сварете в силно кипяща подсолена вода за около 15-20 минути. След като стане готов, го отцедете и изплакнете със студена...
Треска с бяло виноТреска с бяло вино
Сваряваме рибата за 10 минути в подсоления бульон, изваждаме и отцеждаме. Обелваме целината, нарязваме я на пръчици и сваряваме във вряща...
Замразена треска на тиганЗамразена треска на тиган
се смесят всички вкусове. Треската се поставя в кухненска хартия и се подсушава, за да може до попие маринатата в нея. След това се намазва с...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: