Печена Щука на Фурна

Прегледай всички 19 кулинарни идеи относно печена щука на фурна в Готвач.бг.
Печена Щука
Печена Щука
, от страни дафиновите листа, черния попер на зърна и водата, а с мазмината, поливаме самата риба. Печем в силно сгорещена фурна за 30 мин...
Печена щука с домати на фурна
Печена щука с домати на фурна
Рибата, добре изчистена и измита, се посолява и поръсва с пипера, слага се в тавичка, залива се с 2 с.л. олио и се пече в сгорещена фурна на ...
Печена щука на скара
Печена щука на скара
Филетата се измиват и подсушават. Наръсват се с подправките и се потапят за два часа в прясното мляко. След това се отцеждат от него...
Ароматна щука на фурна
Ароматна щука на фурна
. Пече в предварително загрята фурна, на средна температура, за около 40 мин. Украсява се по желание и фантазия....
Щука на фурна
Щука на фурна
галета, смес от разбитите яйца със соев сос и пак в малко галета. Парчетата щука се подреждат в намазнена тава с малко бяло вино и се слагат да се...
Никулденска щука
Никулденска щука
Рибата се измива добре и се почиства на течаща вода. От нея с помощта на нож се оформят филета. Те се овалват в марината от изброените съставки...
Панирана Щука
Панирана Щука
солта. В купа смесваме брашното, яйцето и галетата. Панирането става по следния начин. Готовите филета от щука потапяме първо в брашно...
Пържена щука
Пържена щука
Отстранявате ситните люспички или одерете щуката, ако ви е по-лесно. Ако имате време заврете вода и полейте щуката така по лесно се чисти...
Чорба от Щука
Чорба от Щука
Филето се почиства от кожа и кости и се измива. В голяма тенджера се задушава наситеният лук, а след него се слагат морковите и картофите...
Щука по френски
Щука по френски
1
. Залейте я с малко от саламурата, прибавете няколко кръгчета лимон, поръсете струя зехтин и поръсете с галета. Изпечете в умерена фурна до...
Щука с много магданоз
Щука с много магданоз
Нарежете на парчета филето от щука, запържете ги в сгорещеното олио. В същата тази мазнина запържете и нарязаните на ситно целина и лук...
Пържена щука (предварително маринована)
Пържена щука (предварително маринована)
галета) и ги пържа до порозовяване от всяка страна. Ако щуката, която имате, е с по-малки размери, е желателно да се филетира - има доста малки...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: