Печена Яребица

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно печена яребица в Готвач.бг.
Печена яребица
и брашното. Тя се излива в тавата и яребицата се доизпича заедно с нея. Опитва се на сол. Ястието се поднася топло....
Печена яребица на жар
. Увийте с канап, за да не изпаднат. Печете яребицата около половин час на слаба жар или скара. Готовата яребица освободете от ...
Желирана яребица
желираната яребица студена, поднесете по същия начин, само че този път хлябът не се пече....
Задушени яребици
Нарежете сланината на малки парченца и шпиковайте вече изчистените яребици. Овкусете със сол и черен пипер. Увийте ги с тънки парчета сланина и...
Желирано месо от яребица
загрява, без да кипва, и се добавя желатинът при непрекъснато бъркане. Добавя се солта. Яребицата се почиства, сварява се и се обезкостява...
Бяло месо от яребица
. Отделно в сосиера се поднася сос от печено месо. Филетата се гарнират с пържени кнедли, кисели краставички и резенчета лимон. Поднасят се ...
Задушена яребица с лозови листа
Измитите, отлежали и мариновани яребици се шпиковат с парчета сланина. Отвътре се поръсват със сол и черен пипер и се мажат с масло. Увиват се в...
Яребици с гъби
Посоляваме почистените яребици, поръсваме леко с брашно, поставяме в сгорещена мас, наливаме вода и печем до омекване. Изпържваме в масло...
Каша от яребици
непрекъснато бъркане с малко бульон и добавете към ястието. Разбъркайте и след 2-3 минути снемете от котлона. Добавете скълцания чесън. При поднасяне ...
Съвети при готвенето на яребица
месо от яребица. Добре се комбинира с праз и корени от магданоз. Много добра комбинация към ястията с яребиц, са всички сосове и маринати...
Яребици на фурна
Изчистваме яребиците, измиваме ги и ги посоляваме. На дъното на дълбок съд слагаме нарязания на ситно лук, целината (нарязана на дребно...
Супа от яребици
Добре почистеното месо от яребица се слага да се свари в достатъчно вода - 2-3 пръста над месото. След като се свари, месото се вади и бульонът...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: