Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печене на Агнешка Плешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Агнешкото се нарязва на порции.
Запържват се до зачервяване и се изважда месото, а в мазнината се задушава лукът, наситнен, налива се водата и...

1

Разбъркваме и с тази смес пълним плешката.
Отвора зашиваме с конец.
Слагаме плешката в тавичка и я поливаме с олиото и гореща вода....

1

С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол....

2

Плешката се зашива добре, слага се в тава, намазана с останалата част от маслото, добавят се 2 чаени чаши вода и се пече 3 часа на умерена фурна....

Почистено от ципи и измито месо се нарязва на порции. Изсипва се олиото в съда, в който ще се готви ястието, и се запържва отвсякъде. Изважда се месото...

Поставям в намазнена тава за печене, поръсвам с червен пипер, като втривам добре....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: