Печени Вратни Пържоли

Прегледай всички 45 подбрани съвети относно печени вратни пържоли в Готвач.бг.
Вратни пържоли с ябълки
1
ще печете със зехтин, сложете на дъното половината от ябълките, върху тях наредете пържолите и отгоре поставете останалите ябълки. Сложете...
Руладини от вратни пържоли
. Начукваме пържолите и върху всяка поставяме от сместа, увиваме на руло и забождаме с клечка. Нареждаме готовите руладини в намазана с масло...
Сочни мариновани вратни пържоли
Нарежете врата на дебели пържоли. Всяка пържола в краищата леко цепнете и съвсем леко начукайте. В купа сипете всички подправки и ...
Вратни пържоли с гарнитура
пържоли премесетете в тава и залейте с малко олио и виното, което трябва да ги покрива поне до половината. Оставете да се маринова за половин...
Вратни пържоли на фурна
. Печете вратните пържоли на фурна, докато сосът в тава се сгъсти и се карамелизира....
Вратни пържоли върху гъби
Съвсем леко начуканите вратни пържоли овкусете от всяка страна със сол и черен пипер и намажете с растителна мазнина. Оставете в хладилник за...
Вратни пържоли на сач
1
Загрейте сача, като го намазните с половината мас. Сложете в него начуканите и овкусени със сол и черен пипер пържоли. Изпечете до готовност...
Крехки и сочни вратни пържоли
няколко минути пържолите от двете страни. Подреждат се в тава. Върху всяка пържола се поставя по тънко резенче масло. Налива се бирата и ...
Уникални вратни пържоли на фурна
колелца. Гъбите нарязваме на шайби. Чушките - на жулиени. В тавата се поставя малко олио. Редят се овкусените пържоли. Отгоре се слагат...
Свински вратни пържоли в марината
9
Смесваме подправките. Поръсваме леко дъното на подходящ съд. Слагаме 2 пържоли. Поръсваме с подправки. Слагаме другите пържоли и поръсваме ...
Свински вратни пържоли на скара
нея около два часа. Намажете скарата с мазнина и я загрейте. Подредете отгоре пържолите и печете около 15 минути, след което ги обърнете ...
Вратни пържоли със задушени зеленчуци
1
Вратните пържоли се начукват добре, за да стане месото по-крехко. Намазват се с малко зехтин и се оставят на хладно да починат 1 час. Лукът...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: