Печени Свински Джолан по Немски

Прегледай всички 74 подбрани съвети за печени свински джолан по немски в Готвач.бг.
Свински джолани по немскиСвински джолани по немскиОпитайте още Свински джолан с картофи, Джолан с гъби, Джолан в гювеч, Джолани по немски, Задушени джолани, Пълнен джолан, Джолан с бира, Джолан по...
Печен свински джоланПечен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Джолани по немскиДжолани по немскиВ получената марината се слагат двата предварително измити свински джолани. Маринатата трябва да покрива месото до половината....
Свински джоланСвински джоланВземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Печен свински джолан с подправкиПечен свински джолан с подправкиПечем в студена фурна на 180 градуса за 2 часа. Сервираме с гарнитура по избор....
Печен свински джолан по чешкиПечен свински джолан по чешкиСчукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги подредете...
Печен свински джолан с винена маринатаПечен свински джолан с винена маринатаПеченият свински джолан с винена марината е готов....
Печен свински джолан с оризова салатаПечен свински джолан с оризова салатаСервираме джолана нарязан на филии с оризова салата и резени лимон. Печеният свински джолан с оризова салата е готов....
Печен свински обезкостен джолан на фурнаПечен свински обезкостен джолан на фурнаДжоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво със сместа....
Печени свински джолани с хрупкава коричкаПечени свински джолани с хрупкава коричкаВ блендер поставяме нарязаните чушки, чесъна, солта, подправките, горчицата, разтопената свинска мас и лимоновия сок....
Печени свински джолани, краче и ухоПечени свински джолани, краче и ухоСлагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа....

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: