Свински джолани по немски

Свински джолани по немски

0

половина в предварително загрята на 190 градуса фурна. Поднесете ястието с кнедли или печени картофи. Опитайте още Свински джолан с картофи, Джолан с...

1

Печени Свински Джолан по Немски

Прегледай всички 39 подбрани съвети за печени свински джолан по немски в Готвач.бг.
Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за...

Печен свински джолан с подправки

Печен свински джолан с подправки

Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки. Оставяме да се маринова за 1 час в...

Печен свински джолан по чешки

Печен свински джолан по чешки

Счукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги...

Печен свински джолан с мед и горчица

Печен свински джолан с мед и горчица

От олиото, меда, горчицата, сухата мащерка и черният пипер се приготвя марината. Свинският джолан се измива и подсушава. Скилидките чесън се...

Печен свински обезкостен джолан на фурна

Печен свински обезкостен джолан на фурна

В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...

Печен свински джолан с винена марината

Печен свински джолан с винена марината

Джоланите слагам в дълбока тавичка, на дъното на която съм разпиляла магданозените стръкове. Слагам червеното вино, морската сол, черния и...

Печен свински джолан с оризова салата

Печен свински джолан с оризова салата

1

олио и с ръце се намазва цялото джоланче. Печем в загрята фурна 180 градуса за 1 час и половина до златиста коричка. Накисва се от вечерта...

Печени свински джолани, краче и ухо

Печени свински джолани, краче и ухо

Слагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа. След като заври водата...

Печени свински джолани с хрупкава коричка

Печени свински джолани с хрупкава коричка

, чесъна, солта, подправките, горчицата, разтопената свинска мас и лимоновия сок. В подходящ съд поставяме джоланите и втриваме добра от...

Джолани по немски

Джолани по немски

1

Смесват се подправките. Добавя се виното и ситно нарязаният лук. В получената марината се слагат двата предварително измити свински джолани...

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: