Печени Свински Джолан по Немски

Прегледай всички 54 подбрани съвети за печени свински джолан по немски в Готвач.бг.
Свински джолани по немски
Свински джолани по немски
половина в предварително загрята на 190 градуса фурна. Поднесете ястието с кнедли или печени картофи. Опитайте още Свински джолан с ...
Бавно печен свински джолан
Бавно печен свински джолан
2
вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото...
Печен свински джолан
Печен свински джолан
5
. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да ...
Печен свински джолан с подправки
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки. Оставяме да се маринова за 1 час в...
Печен свински джолан по чешки
Печен свински джолан по чешки
Счукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги...
Печен свински обезкостен джолан на фурна
Печен свински обезкостен джолан на фурна
В купа смесваме пресования чесън, черния и лютия пипер, кимиона, солта и олиото. Джоланът се измива, отцежда от водата и се намазва хубаво...
Печен свински джолан с мед и горчица
Печен свински джолан с мед и горчица
От олиото, меда, горчицата, сухата мащерка и черният пипер се приготвя марината. Свинският джолан се измива и подсушава. Скилидките чесън ...
Печен свински джолан с винена марината
Печен свински джолан с винена марината
Джоланите слагам в дълбока тавичка, на дъното на която съм разпиляла магданозените стръкове. Слагам червеното вино, морската сол, черния и...
Печен свински джолан с оризова салата
Печен свински джолан с оризова салата
1
олио и с ръце се намазва цялото джоланче. Печем в загрята фурна 180 градуса за 1 час и половина до златиста коричка. Накисва се от вечерта...
Печени свински джолани с хрупкава коричка
Печени свински джолани с хрупкава коричка
, чесъна, солта, подправките, горчицата, разтопената свинска мас и лимоновия сок. В подходящ съд поставяме джоланите и втриваме добра от...
Печени свински джолани, краче и ухо
Печени свински джолани, краче и ухо
Слагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа. След като заври водата...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: