Печено Агне Върху Фасул

Открий всички 18 избрани предложения относно печено агне върху фасул в Готвач.бг.
Печено агне по добруджански
Печено агне по добруджански
формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Цяло печено агне
Цяло печено агне
, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. ...
Бавно печено пълнено агне
Бавно печено пълнено агне
часа. По време на печенето от време на време се следи за количеството на водата в тавата и се долива по малко. Накрая на печенето ...
Агне печено в трап
Агне печено в трап
клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...
Печено агне с ориз
Печено агне с ориз
. Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....
Гергьовско пълнено печено агне
Гергьовско пълнено печено агне
готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....
Печено гергьовденско агне
Печено гергьовденско агне
2
Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...
Агне пълнено със зрял фасул
Агне пълнено със зрял фасул
1
, черният пипер, сварените и нарязани на малки парченца вътрешности на агнето, фасулът, ситно нарязаният магданоз и сол на вкус. Добавя се и ...
Цяло агне печено във фурна
Цяло агне печено във фурна
. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от ...
Цяло печено агне в пещ
Цяло печено агне в пещ
яйце. Добре подхожда червено вино на така приготвеното цяло печено агне в пещ....
Пълнено печено агне за Великден
Пълнено печено агне за Великден
, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за ...
Печено агне на бавен огън
Печено агне на бавен огън
пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да ...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: