Цяло агне печено във фурна

Цяло агне печено във фурна

0

. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна 220 градуса около половин час, после на 170 градуса, докато месото се отдели от кокала. Фолиото се маха и се допича до хрупкава коричка около 15 минути....

1

Печено Агне във Фурна

Открий всички 49 кулинарни идеи относно печено агне във фурна в Готвач.бг.
Печено агне по добруджански

Печено агне по добруджански

формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....

Цяло печено агне

Цяло печено агне

, които разпределяме върху и вътре в агнето. Покриваме с фолио и печем в умерена фурна за 8-9 часа, като поливаме месото от време на време. За...

Печено гергьовденско агне

Печено гергьовденско агне

2

Добре почистете агнето, като по желание може да го транжирате или да го оставите цяло. Хубаво го посолете. Смесете разтопеното масло с...

Агне печено в трап

Агне печено в трап

клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...

Гергьовско пълнено печено агне

Гергьовско пълнено печено агне

. Когато е опечено, оставете за 1 час в изключената фурна, след което извадете, отстранете печения бульон и конците. Бульона може да използвате за...

Печено агне на бавен огън

Печено агне на бавен огън

пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го...

Пълнено печено агне за Великден

Пълнено печено агне за Великден

, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...

Агнес

Агнес

дървена лъжица объркваме добре с движения отдолу нагоре. Изсипваме сместа в намаслена и посипана с брашно тавичка и печем в загрята фурна на 180...

Бавно печено агне с натурален вкус

Бавно печено агне с натурален вкус

от костта, при необходимост го допечете още. За перфектен загар на вашето агнешко печено и хрупкава кожичка ще трябва да печете без фолиото...

Печено агне с плънка от зелен лук

Печено агне с плънка от зелен лук

Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер. Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и...

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

Печено агне пълнено с ориз и дреболии

пипер и го печем първоначално в силна, а в последствие в умерена фурна. По време на печенето го обръщаме и го заливаме със соса, който се отделя в тавата....

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: