Печено Бутче от Малко Прасенце

Прегледай всички 26 избрани предложения за печено бутче от малко прасенце в Готвач.бг.
Печено свинско бутче
Печено свинско бутче
сока от 1 лимон. Полейте месото с тази смес и печете още 30 минути. 10-тина минути преди да е окончателно готов бутът, върху него се ...
Печено прасенце
Печено прасенце
маста и доматеното пюре, поръсва се и отвън със сол и черен пипер и се пече на жар. По време на печенето намазвайте прасенцето с ...
Печено Прасенце с Картофи
Печено Прасенце с Картофи
Измиваме прасенцето много добре и посоляваме. Намазваме с мас и червен пипер и трием с нарязан лимон. Оставяме така да престои. През това...
Печено пияно прасенце
Печено пияно прасенце
. Слагаме го в тавичка, на дъното на която сме сложили лозови пръчки и доливаме водата и виното и слагаме да печем в умерена фурна за 4-5 часа. ...
Печено прасенце в бира
Печено прасенце в бира
покрием прасенцето с пергамент, намазан с масло. Преди края на печенето снемане фолиото от ушите и опашката, за да се позапекат и те....
Печено коледно прасенце
Печено коледно прасенце
се зашива. Намазва се отвън с мазнина и се пече до готовност в умерена фурна. При сервиране в устата на пълненото коледно прасенце се слага...
Печено пълнено прасенце
Печено пълнено прасенце
лозови клонки. Налейте малко вряла вода и печете в умерена фурна до зачервяване. Периодично се обръща, за да се изпече и от двете страни, маже се ...
Печен свински бут
Печен свински бут
2
черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин ...
Печено прасенце с праз лук
Печено прасенце с праз лук
Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа. След това го намазваме отвътре и отвън с лимоновия сок и сол. Слагаме го в...
Печено прасенце с кисело зеле
Печено прасенце с кисело зеле
печенето. Останалото зеле го сваряваме и половин час преди да извадим ястието го слагаме около прасенцето да се запече....
Печен Свински Бут с Картофи
Печен Свински Бут с Картофи
на котлона на средна степен, като се разбърква с дървена лопатка, за да се отдели и смеси добре сосът, полепнал по дъното от печенето. С получилия ...
Печен свински бут с мед
Печен свински бут с мед
1
, посолява се и се поръсва с черен пипер. Оставя се за един час на студено. Покрива се с парченца масло и се пече в загрята на 240 градуса...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: