Печено Свинско на Бавен Огън

Разгледай всички 38 избрани предложения за печено свинско на бавен огън в Готвач.бг.
Свинско печено на бавен огънСвинско печено на бавен огън
градуса. Как ще сервирате свинското си е ваша работа, но чаша каберне е просто задължителна....
Агнешко Печено на бавен огънАгнешко Печено на бавен огън
Измиваме добре месото, подсушаваме го с кухненска кърпа. Втриваме подправките от всички страни. Поставяме агнешкото в тава, но задължително с...
Печено агне на бавен огънПечено агне на бавен огън
пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го...
Свински ребра на бавен огънСвински ребра на бавен огън
. Махнете фолиото и обърнете ребрата. С помощта на силиконова четка намажете горната част с маринатата, която остана в купата. Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....
Агнешко бутче печено на бавен огън с майонезаАгнешко бутче печено на бавен огън с майонеза
градуса, но щом водата в тавата заври намалявате градусите на 140 градуса. Така печете бутчето 4 часа. Когато е готово го поднасяте със зелена салата и задушени пресни картофи....
Бавно печена свинска плешкаБавно печена свинска плешка
Загрейте фурната на 175 градуса. Смесете заедно солта, чесъна и черния пипер. Намажете с тази смес месото и го натрийте добре. Сложете...
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
тавичката се се покрива с алуминиево фолио. Пече се във фурна на 160 градуса около 3 часа. След това се маха фолиото и около месото се...
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джолан
2
вода и виното. Върху месото поставяме парчета масло. Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и...
Задушен джолан на бавен огънЗадушен джолан на бавен огън
1
моркови. Разбъркваме, добавяме накъсаното масло, похлупваме и слагаме във фурна да се пече на 160 градуса, като от време на време разтръскваме. Печем 4 часа....
Крехки агнешки джоланчета на бавен огънКрехки агнешки джоланчета на бавен огън
сух. С тази смес намазваме джоланите от двете страни. Поставяме в тава, наливаме водата и прибираме във фурната. Печем на бавен огън за около три часа....
Агнешка плешка с картофи на бавен огънАгнешка плешка с картофи на бавен огън
печене на картофите, ако имате по-голяма тава, можете да ги добавите заедно с агнешкото, един час преди то да стане готово - но внимавайте да не ви се разкашкат картофите, ако ги печете по-дълго....
Бавно печено свинско в Crock PotБавно печено свинско в Crock Pot
1
добре сместа в продуктите. Сипете бульона и захлупете. Включете уреда на позиция High и печете 6 часа....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: