Печено Червено Цвекло

Открий всички 12 кулинарни идеи относно печено червено цвекло в Готвач.бг.
Печено червено цвеклоПечено червено цвеклоИзмийте червеното цвекло, подсушете го и увийте всяко във фолио или хартия за печене....
Печено червено цвекло с лукчетаПечено червено цвекло с лукчетаДобавете в тавата при червеното цвекло, отново покрийте с фолио и печете още 30 минути на силно загряна фурна....
Консервирано червено цвеклоКонсервирано червено цвеклоПодредете цвеклото в буркани и на 2 реда цвекло поръсвайте ред хрян....
Пълнено червено цвеклоПълнено червено цвеклоИзбират се дребни глави червено цвекло с големината на яйце. Сваряват се, обелват се, отгоре се отрязва капаче и вътрешността им се издълбава....
Сладко червено цвеклоСладко червено цвеклоЧервеното цвекло се вари в подсолена, вряща вода около 30 мин. Лукът също се вари в подсолена и вряща вода около 5 мин....
Мариновано червено цвеклоМариновано червено цвеклоИзмийте цвеклото и го сварете до омекване. Охладете го, обелете го и нарежете на кубчета или тънки резенчета....
Чътни от червено цвекло и червен лукЧътни от червено цвекло и червен лукПоставете всяка глава червено цвекло върху лист алуминиево фолио. Посолете, подправете с черен пипер и полейте обилно със зехтин....
Супа от червен лук и червено цвеклоСупа от червен лук и червено цвеклоЧесънът и лукът се задушават, добавят се и останалите съставки, пастата и оцета. Поръсва се със солта и черния пипер. Сервира се гореща....
Червено цвекло с червено зелеЧервено цвекло с червено зелеДобавят се настърганото зеле и цвекло. Разбърква се всичко много добре. Подправят се със сол и оцет....
Хумус с червено цвеклоХумус с червено цвеклоСмесете хумуса с накълцаното червено цвекло....
Разядка с червено цвеклоРазядка с червено цвеклоТази разядка с червено цвекло е постна и подходящ за трапезата на Бъдни вечер. Добър апетит!...
Капрезе с червено цвеклоКапрезе с червено цвеклоНарежете на шайби цвеклото и го овкусете с малко сол и лимонов сок....

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: