Печен Агнешки Врат

Открий всички 70 избрани предложения относно печен агнешки врат в Готвач.бг.
Печен Агнешки Врат на Фурна
Печен Агнешки Врат на Фурна
градуса. Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....
Печен агнешки врат и плешка
Печен агнешки врат и плешка
нарязаният наситно пресен лук, девесил. Объркваме го със малко сол, червен пипер, черен пипер. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това...
Печен агнешки врат с картофи и зелен лук
Печен агнешки врат с картофи и зелен лук
2
Агнешкото се измива под студена вода и добре се изцежда. Поръсва се със сол, червен и черен пипер, като се втрива добре. Оставя се за около 20...
Агнешки Врат със Спанак
Агнешки Врат със Спанак
Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...
Курбан от агнешки врат
Курбан от агнешки врат
Дойде времето за прясното агнешкото и за вариациите на ястията, приготвени от вкусното месо. Ето една любима рецепта за агнешка курбан чорба...
Агнешки врат в гювеч
Агнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...
Яхния от агнешки врат
Яхния от агнешки врат
Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Печен свински врат
Печен свински врат
3
пече за около 4 часа на не силна фурна. Накрая махнете станиола и доопечете до загар отгоре. Поднесете свинския врат нарязан на филийки, с ...
Печен Свински Врат с Картофи
Печен Свински Врат с Картофи
Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете. В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към...
Марината за Печен Свински Врат
Марината за Печен Свински Врат
. При тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и останалата бира ...
Печен свински врат по китайски
Печен свински врат по китайски
. Сложете парчетата месо върху решетка с тавичка отдолу. Сложете да се пече за 30 минути. Намалете фурната и отново печете непокрито за 1 ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: