Печен Джолан в Плик

Открий всички 74 подбрани съвети за печен джолан в плик в Готвач.бг.
Печен празничен джолан в пликПечен празничен джолан в пликЗавържете плика и поставете джолана в подходяща тавичка за печене....
Джолан в пликДжолан в пликСложете джолана в плик, който пробийте на няколко места с игла. Печете поне два часа, като може и да го обърнете свинското по някое време....
Печен агнешки джоланПечен агнешки джоланСервираме по един джолан с гарнитура варен ориз....
Мераклийски печен джоланМераклийски печен джоланСипете половината от останалата марината около джолана и долейте бульона....
Печен свински джоланПечен свински джоланНа следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за около 2...
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Печен свински джолан по чешкиПечен свински джолан по чешкиСчукайте чесъна с малко морска сол и хубаво натрийте джоланите. Обелете лука и нарежете на кръгчета, намажете тавата със зехтин или олио и ги подредете...
Печен Джолан с Уорчестър сосПечен Джолан с Уорчестър сосПри готовност отстраняваме фолиото, намазваме джолана още един път с медената глазура и печем още 20 минути на 180°C, докато кожичката остане хрупкава...
Печен свински джолан с подправкиПечен свински джолан с подправкиНамазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....
Печен джолан с хрупкава кожичкаПечен джолан с хрупкава кожичкаФолиото се маха и джоланът се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка....
Печен телешки джолан в гърнеПечен телешки джолан в гърнеНасичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне....
Задушен джоланЗадушен джоланЗадушен джолан за истински ценители....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: