Печен Заек

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно печен заек в Готвач.бг.
Печен заек на фурнаПечен заек на фурнаПокрийте съда с фолио, захлупете с капак и го сложете да се пече във фурна с температура 180-200 градуса....
Печен заекПечен заекСервират се парчетата заек с по 2-3 лъж. от соса и нарязаните сварени яйца. Вкусно е както топло, така и студено сервирано....
Печен пълнен заек на фурнаПечен пълнен заек на фурнаПълненият заек се пече се 4 часа на 140 градуса. Маха се фолиото и се пече още 15 – 20 мин на 200 градуса. Намазва се с кравето масло....
Цял Печен Заек на ФурнаЦял Печен Заек на ФурнаЗавиваме с фолио и поставяме във фурната. Печем около час и половина, преди да извадим, премахваме фолиото и запичаме....
Печен Бургундски ЗаекПечен Бургундски ЗаекПечете заека във фурната за около час, извадете и отстранете фолиото, добавете измития ориз и зърната бакла (може и без баклам въпрос на вкус)....
Печен шпикован заекПечен шпикован заекПечем в умерена фурна. Накрая заливаме със сметаната и печем още 10 минути....
Печен Заек с Картофи на ФурнаПечен Заек с Картофи на ФурнаПоставете месото и сипете от бульона, в които се е варил заекът. Печете до запичане на заека и картофите. По желание поръсете със магданоз....
Цял печен на фурна питомен заекЦял печен на фурна питомен заекПече се в предварително загрята фурна на 140 градуса за 4 часа, като след първите 2 часа се добавят обелените цели картофи и нарязаните по дължина...
Печен заек със сметана на фурнаПечен заек със сметана на фурнаКогато сосът със заешкото кипне температурата на печене се намалява на 150 градуса и заекът се пече около два часа....
Крехко печено заешкоКрехко печено заешкоВ тавата, в която ще печем заека, слагаме олиото, черния и червен пипер, чубрицата и солта и объркваме добре....
Печен Заек с БираПечен Заек с БираПокрийте със алуминиево фолио и печете в умерена фурна. След 40-50 минути извадете от фурната и отстранете фолиото....
Печен Питомен Пълнен ЗаекПечен Питомен Пълнен ЗаекПечем заека на около 180 градуса за около час и половина-два, като използваме по-дълбока тава и добавяме малко вода при месото....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: