Печен Патладжан във Фолио

Разгледай всички 27 подбрани съвети за печен патладжан във фолио в Готвач.бг.
Патладжан, печен в конвекторна фурна
обръщат резените патладжан. Връщат се във фурната и се пекат още 10 минути. Вкусът на печения патладжан е също като на ...
Печен патладжан по гръцки на фурна
в тавичка с постлана хартия за печене, полейте с малко зехтин и ги запечете в загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути и от двете страни...
Хек на фурна с печен патладжан
дръжките. Прибираме в горещата фурна рибата на горния ред, патладжана - на долния, и печем. По някое време рибата се отвива, за да ...
Печени патладжани
Разрежете патладжаните на две половини, издълбайте средата и я посолете. Посолете и патладжаните и ги оставете да се отцеждат половин час...
Камамбер с печен патладжан
Почистете патладжана и го изпечете в загрята фурна до готовност. Отстранете люспите, нарежете го и го отцедете от горчивия сок. Почистете...
Печен патладжан и пиперки
семките и ги нарежете на едри парчета. Патладжана нарежете на колелца и го наръсете със сол, за да се отцеди от горчивия сок. След това го измийте и...
Кюфтета от печен патладжан
1
Добре почистените патладжани се изпичат до готовност и се обелват докато са още топли. Счукват се в дървено хаванче с малко сол. Нарязваме...
Пастет от печен патладжан
Патладжанът се изпича равномерно от всички страни и веднага след това се потапя в студена вода, за да запази светлият си цвят. Обелва се и...
Рулца от печен патладжан
фурна в тава с хартия за печене. В купа слагаме крема сиренето, маслото, киселото мляко, пресования чесън, много ситно нарязания магданоз...
Салата с печен патладжан
1
Чушките и патладжаните се изпичат. Обелват се и се почистват. Нарязват се в купа и към тях се добавят нарязаните лук, домат, чесън и магданоз...
Шакшука с печен патладжан
сол и черен пипер. Подреждат се в тава, покрита с хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 220 градуса фурна 25 минути, като от...
Печено Капрезе с патладжан
3
редите кръгообразно патладжан, домат и редувайте докрай. Накрая поръсете със сол на вкус и по няколко щипки босилек, риган и мащерка. По...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: