Печен Свински Бут с Кожа

Открий всички 27 кулинарни идеи за печен свински бут с кожа в Готвач.бг.
Печен свински бут
Печен свински бут
2
черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин час и...
Печен Свински Бут с Кожичка
Печен Свински Бут с Кожичка
. Добавяме чубрицата и маслото. Настъргваме кашкавала директно към месото. Объркваме всичко добре и пълним отделената кожа. Връзваме...
Печен свински бут със сметана
Печен свински бут със сметана
Бутът се надупчва на няколко места. В дупките се мушкат нарязан морков, скилидка чесън, сол, черен пипер. Приготвеният свински бут се намазва...
Печен свински бут с ориз
Печен свински бут с ориз
Оризът се измива и накисва във вода. Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко...
Свински бут с кожа в плик
Свински бут с кожа в плик
едри парчета. В плик за печене се поставя месото, добавят се лук и чесън. Налива се бирата, зелевият сок и пликът се завързва. Правят се...
Печен Свински Бут с Картофи
Печен Свински Бут с Картофи
Загрява се олиото в тиган и се запържва месото от двете страни няколко минути, докато се зачерви. Слага се в тава, поръсва се със сол, черен...
Печен свински бут с мащерка
Печен свински бут с мащерка
. Вземете едно парче свински бут, сложете го в тава, намажете хубаво със получената смес, добре го натрийте с ръце и покрийте с домакинско ...
Печен свински бут с мед
Печен свински бут с мед
1
, посолява се и се поръсва с черен пипер. Оставя се за един час на студено. Покрива се с парченца масло и се пече в загрята на 240 градуса...
Печен овчи бут
Печен овчи бут
-6 часа. Когато отминат часовете, развиваме и омазняваме с олио. Поставяме го във фурната и печем за около час-час и половина. Когато е...
Марината за Свински бут
Марината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час...
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Печен бут от сърна
Печен бут от сърна
1
кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме ...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: