Печен Свински Врат

Открий всички 45 избрани предложения относно печен свински врат в Готвач.бг.
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Печен свински врат
Печен свински врат
3
пече за около 4 часа на не силна фурна. Накрая махнете станиола и доопечете до загар отгоре. Поднесете свинския врат нарязан на ...
Печен свински врат на фурна
Печен свински врат на фурна
се пече на 180 градуса. Периодично обливайте със соса. Забележка: Отначало пекох без капак и без вентилатор за 20 минути, после включвах и...
Марината за Печен Свински Врат
Марината за Печен Свински Врат
. При тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и ...
Печен Свински Врат с Картофи
Печен Свински Врат с Картофи
Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете. В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към...
Печен свински врат по китайски
Печен свински врат по китайски
Разполовете свинския врат по дължина на 2 дълги парчета. Смесете месото заедно със соевия сос, шерито, кафявата захар, меда, боята, счукания...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Свински врат ветрило
Свински врат ветрило
-дебели кръгове. Слага се във всеки разрез на месото по парче домат и резен кашкавал. Връща се във фурната да се допече. Гарнира се с печени ...
Свински Врат в Гювеч
Свински Врат в Гювеч
обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът. Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 ...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
месото. Тавата се покрива с AL фолио. Пече се на 180-190 градуса за около 2-2 1/2 часа. Половин час, преди да се извади от фурната, тавата...
Руло от Свински Врат
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...
Шпикован свински врат
Шпикован свински врат
пече в предварително загрята на 220 градуса за около 40 минути. После температурата на фурната се намалява на 180 градуса и вратът се ...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: