Печен Цял Петел

Разгледай всички 34 избрани предложения за печен цял петел в Готвач.бг.
Печен ПетелПечен Петел
това фолиото се отстранява и тавата се връща във фурната до получаване на приятен загар на петела. Месото се разпределя на порционни парчета и...
Крехък цял петел на фурнаКрехък цял петел на фурна
. Изваждаме тавата и не отваряме капака, оставяме да се задуши извън фурната още 15минутки. И така - времето на печения петел в тавата е около 3 часа...
Печен петел по КилифаревскиПечен петел по Килифаревски
размитата в 1 с.л. вода канела. Задушаваме за 6-8 минути, посоляваме и изсипваме сместа при петела. Печем в умерена фурна, като от време на време поливаме петела със соса от тавичката....
Печено петлеПечено петле
градуса фурна. Изпеченият петел се изважда, а мазнината от печенето се сгъстява с брашното, което предварително сте размили в малко хладка вода...
Цял Печен Заек на ФурнаЦял Печен Заек на Фурна
. Поставяме го в тава и наливаме виното и малко вода. Завиваме с фолио и поставяме във фурната. Печем около час и половина, преди да извадим, премахваме фолиото и запичаме....
Цял печен на фурна питомен заекЦял печен на фурна питомен заек
девесилът. Завива се плътно с алуминиево фолио. Пече се в предварително загрята фурна на 140 градуса за 4 часа, като след първите 2 часа се...
Петел кашаПетел каша
Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се...
Задушен петелЗадушен петел
Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...
ПетмезПетмез
Тиквата се нарязва на кубчета. Приготвя се варна вода, като варта се смесва с водата, леко се разбърква, оставя се за 3 часа да се утаи и...
Пълнен цял патладжан на фурнаПълнен цял патладжан на фурна
пълнените патладжани, нареждам кръгчета моцарела, оставям за пет минути във фурната да се разтопи. Може да се направи и без моцарела....
Петел с Доматен сосПетел с Доматен сос
Нарежете петела на порции. Сложете месото в тенджера под налягане. Добавете сол. Сварете до готовност. Обелете лука, почистете чушките и...
Петел с пикантен сосПетел с пикантен сос
Нарязваме петела на порции и го сваряваме в подсолена вода около 30 мин. След това добавяме нарязаните на кубчета морков и целина и оставяме...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: