Пикантна Фокача

Прегледай всички 16 избрани предложения относно пикантна фокача в Готвач.бг.
Пикантна фокача с пармезан
Пикантна фокача с пармезан
фурна. Когато е наполовина готова, фокачата се намазва със зехтин и се поръсва със сиренето и лютата чушка. Връща се във фурната и се пече до ...
Фокача
Фокача
В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и...
Кето Фокача
Кето Фокача
получи като кексова смес. Разбърква се и сипваме в малка тава 24 см върху хартия за печене или тава, намазана с масло. Отгоре фокачата се...
Далматинска фокача
Далматинска фокача
- силен е зехтинът, толкова по- ароматна ще стане фокачата. Замесете гладко нелепнещо тесто и го оставете да втаса за 1 час на топло или...
Фокача Класика
Фокача Класика
1
Albouze - The Real Deal Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка. Много рецепти прегледах, преди да пусна...
Подлютена фокача
Подлютена фокача
, босилек, Гарнираните фокачи се оставят около 20 минути, за да втасат, и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност...
Гръцка фокача
Гръцка фокача
зехтин и отново оставете да почине за 10-15 минути. Пъхнете гръцката фокача да се изпече в предварително загряна на 200 градуса фурна за 15 минути...
Вегетарианска фокача
Вегетарианска фокача
Маята се разтваря заедно със захарта и водата. Оставя се встрани за 15 мин., докато шупне. Брашното се размесва с картофеното пюре и кашицата от...
Римска фокача
Римска фокача
Маята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена...
Картофена фокача
Картофена фокача
1
различни ядки или семена. Оставете картофената фокача да втаса за половин час. След това я изпечете в загряна на 190 градуса фурна до готовност....
Сиромашка фокача
Сиромашка фокача
Смесваме маята, водата, захарта и солта. Към тази смес добавяме маста и двата вида брашно. Омесваме гладко тесто и го оставяме за 20...
Фокача Проволоне
Фокача Проволоне
2
така да се придаде типичния вид за фокача. Поръсете с едра люспеста сол и още риган по желание. 5. Оставете да почине още 20-30 минути ма топло...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: