Пилешка Кавърма

Открий всички 39 избрани предложения за пилешка кавърма в Готвач.бг.
Пилешка кавърмаПилешка кавърма
4
Измийте пилешкото и го нарежете на кубчета. Запържете го в тиган в малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите...
Пилешка кавърма в гювечетаПилешка кавърма в гювечета
Нарежете месото на хапки, сипете в дълбок тиган олиото и сложете месото, добавете нарязания лук, настъргания домат, доматеното пюре и водата...
Пилешка кавърма по селскиПилешка кавърма по селски
2
. След около 15-20 мин. се добавя червен пипер и се отстранява от огъня. Поръсвате кавърмата с пресен магданоз....
Традиционна пилешка кавърмаТрадиционна пилешка кавърма
една цяла люта чушка. Кавърмата се пече около 30-40 минути на силна фурна. Преди сервиране се поръсва с пресен магданоз....
Вкусна пилешка кавърмаВкусна пилешка кавърма
2
Измийте, подсушете и нарежете на кубчета пилешкото месо. Лука нарежете на полумесеци, праза и чесъна на ситно, а чушките на едри кубчета...
Пилешка кавърма с морковиПилешка кавърма с моркови
в дълбок тиган с малко олио, после следват лука, морковите, чушките и гъбите. Поръсваме от чубрицата и черния пипер и сипваме една чаша вода. След като изври водата кавърмата е готова....
Пилешка кавърма в гювечеПилешка кавърма в гювече
1
Нарежете пилешкото на средни парчета и го запържете в сгорещено олио. Махнете го и в същата мазнина, като при нужда се долива още малко, се...
Пилешка кавърма с оризПилешка кавърма с ориз
като боза. Тази смес се прибавя към пилешката кавърма постепенно при постоянно бъркане. След като сместа е изсипана, се оставя да заври кавърмата и...
Пилешка кавърма на фурнаПилешка кавърма на фурна
и режем пилешкото филе на кубчета. Слагаме сача на котлона да се загрее, след това слагаме мазнина и добавяме нарязаното пилешко месо и...
Чудна пилешка кавърмаЧудна пилешка кавърма
разбърква. Сервираме пилешката кавърма с люта чушка и поръсена с пресен магданоз. Много вкусно за обяд!...
Най-вкусната Пилешка КавърмаНай-вкусната Пилешка Кавърма
като заври ястието, котлонът се намалява на слабо. Пилешката кавърма се оставя да къкри 40 минути. Сосът се сгъстява с 1 ч.л. нишесте. Пилешката кавърма се поднася с варен ориз....
Пилешка кавърма с празПилешка кавърма с праз
Представям ви рецепта за пилешка кавърма с праз. Първо сварявате бяло пилешко месо. Запазете бульона. Накъсвате месото на конци. В дълбок...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: