Пилешки Бутчета Кентъки

Прегледай всички 12 избрани предложения за пилешки бутчета кентъки в Готвач.бг.
Пилешки Бутчета тип КентъкиПилешки Бутчета тип КентъкиПилешките парти бутчета се почистват, измиват и отцеждат. Маслото се загрява в тиган до разтопяването му....
Пилешки бутчета тип KFCПилешки бутчета тип KFCГотовите бутчета се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината....
Пилешки жулиени KFCПилешки жулиени KFCИзвадете в чиния с кухненска хартия, оставете за кратко да поеме мазнината и сервирайте пилешките жулиени KFC с гарнитура по избор....
Пилешки крилца тип KFCПилешки крилца тип KFCПилешките крилца се измиват и се оставят да се отцедят от водата....
Панирани Кентъки ФиленцаПанирани Кентъки ФиленцаПилешките филета, измити и подсушени, поставете в прясно мляко за 3-4 часа, най-добре за 1 нощ в хладилник, за да се станат крехки. 2....
Панирано пиле КентъкиПанирано пиле КентъкиПоднесете пърженото пиле Кентъки с гарнитура от зеленчуци по избор....
Бирени пилешки бутчетаБирени пилешки бутчетаОбъркваме добре и потапяме всяко бутче в маринатата. Поставяме бутчетата в тава и изливаме остатъка от маринатата върху тях....
Сочни пилешки бутчетаСочни пилешки бутчетаБутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват....
Пилешки бутчета (Египет)Пилешки бутчета (Египет)За да приготвите специалната подправка за бутчетата, като запечете в сух загрят тиган бадемите и семената за 30 секунди, като ги бъркате....
Глазирани пилешки бутчетаГлазирани пилешки бутчетаСипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....
Вкусни пилешки бутчетаВкусни пилешки бутчетаПилешките бутчета се измиват добре, разделят се на две, слагат се в дълбока купа и се добавят останалите продукти....
Пържени пилешки бутчетаПържени пилешки бутчетаБутчетата се измиват добре и се оставят хубаво да се изцедят. След това се слагат в тава или купа и се заливат с приготвената марина....

Рейтинг

3.1
Общо 7 гласували
5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: