Пилешки Гърди на Фурна

Разгледай всички 39 избрани предложения относно пилешки гърди на фурна в Готвач.бг.
Пилешки гърди със зеленчуци на фурна
Пилешките гърди се нарязват на хапки и хубаво се отцеждат. Прехвърлят се в тава. Отгоре се добавят нарязаните на кубчета картофи, дребно...
Пилешки гърди в сос на фурна
Пилешките гърди се нарязват на порции и се мариноват в сос, приготвен от сока на изстискания лайм, соса Уорчестър, фъстъченото масло и...
Пилешки гърди с картофи на фурна
разбъркваме хубаво. Върху всяко парче от гърдите слагаме по-малко червен пипер. Печем ястието в предварително загрята силна фурна до ...
Фузили с пилешки гърди на фурна
1
допичаме ястието 10-15 минути. Сервираме фузилите с пилешки гърди на фурна с охладено бяло или червено вино според предпочитанията ...
Пилешки Гърди с Гъбен сос на Фурна
Измийте и нарежете пилешките гърди на не много тънки пържоли. Оваляйте ги в царевичното брашно от двете страни. В загрята тиган разтопете...
Пилешки гърди с Бешамел на фурна
Нарежете пилешките гърди, картофите, морковите, лука и пиперката на малки кубчета поотделно. В тиган с малко олио запържете лука и ...
Фусили с пилешки гърди на фурна
, нарязани на половина. Залива се с останалия сос и се подрежда сиренето Моцарела. Покрива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна. ...
Запечени пилешки гърди със зеленчуци на фурна
с капак). Хубаво се объркват със всички подправки, най-отгоре се нареждат нарязаните пилешки гърди. Те се намазват с подправката за пиле...
Пилешки гърди на скара
Нарежете гърдите на тънки пържоли. Сложете ги в кутия. Добавете соевия сос и зехтина. Затворете и оставете няколко часа в хладилника...
Пилешки гърди в сач
Овкусяваме пилешкото с подправките и оставяме за час-два, ако имате възможност - и цяла нощ. Слагаме в сача, към него добавяме и домата, ако...
Пилешки гърди стил Калабрезе
Пилешките гърди се почистват от всякакви жилки и и малките бели ивици. Посоляват се със сол и черен пипер. Загрява се зехтинът и маслото и...
Рулца от пилешки гърди
Пилешките гърди, ако са голямо парче, тип пеперуда се разрязват на две, а след това всяка половина може да се сцепи да стане по-голямо и тънко...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: