Пилешки Гърди със Сметана

Открий всички 23 избрани предложения относно пилешки гърди със сметана в Готвач.бг.
Пилешки гърди със сметана фламбеПилешки гърди със сметана фламбеПодсушете пилешките гърди и ги овкусете с подправките на вкус. Овъргаляйте ги в брашно и ги изпържете до златисто-кафяво в маслото....
Ароматни гъбки със сметана и пилешки гърдиАроматни гъбки със сметана и пилешки гърдиРазбъркайте за кратко да се запържи и добавете сметаната. Отново захлупете и след 4-5 минути свалете от котлона....
Пълнени пилешки гърди със сметанов сосПълнени пилешки гърди със сметанов сосСмесват се заедно и се пълнат гърдите. Слагат се под фолио в намазнена тава. Пекат се на 200 градуса за 30 минути....
Пилешки гърди ПицайолаПилешки гърди ПицайолаПоставят се пилешките гърди, да се запечатат и от двете страни, за около 4 минути на страна....
Панирани пилешки гърдиПанирани пилешки гърди
Поставяме пилешките гърди в пликчета и така ги начукваме внимателно на тънко....
Пилешки гърди тандуриПилешки гърди тандуриНаправете леки разрези по всяка една пилешка гърда от страна на кожата....
Лимонови пилешки гърдиЛимонови пилешки гърдиТака опечени пилешките гърди стават много сочни и вкусни....
Пълнени пилешки гърдиПълнени пилешки гърдиВ тава, намазана обилно с олио, поставяме пълните пилешки гърди....
Пикантни пилешки гърдиПикантни пилешки гърдиНамажете добре гърдите и ги запечете на грила за 8-10 минути от всяка страна. Сервирайте със салата по избор....
Ароматни пилешки гърдиАроматни пилешки гърдиВ така получената марината поставяме пилешките гърди и оставяме да престоят така около 30 минути....
Мариновани пилешки гърдиМариновани пилешки гърдиНачукайте леко пилешките гърди, в дълбока купа изцедете сока от лимона, добавете зехтина и подправките, сложете гърдите в купата с марината и разбъркайте...
Сочни пилешки гърдиСочни пилешки гърдиИзмийте пържолите, посолете и ръснете малко черен пипер. Натрошете бульона отгоре и натиснете с пръсти, за да се залепи по тях. Загрейте ребрен...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: