Пилешки Рулца с Бекон

Открий всички 74 подбрани съвети относно пилешки рулца с бекон в Готвач.бг.
Пилешки рулца в беконПилешки рулца в беконПилешките рулца в бекон се пекат на средна температура около 250-300 за около 30-35 мин. Преди сервиране клечките се махат....
Пилешки рула в беконПилешки рула в беконАко рулцата не са се запекли отдолу, може да ги обърнете. Пилешките рула в бекон са страхотни за посрещане на гости....
Пилешки рулца, увити в беконПилешки рулца, увити в беконНавива се на руло. Отгоре се увиват по две ленти бекон, като леко се застъпват едно върху друго....
Пилешки рулца с моцарела и беконПилешки рулца с моцарела и беконВърху всяко парче филе поставете по едно парче бекон, поръсете с моцарела, нарязана на кубчета, завийте на руло и фиксирайте с клечки за зъби....
Пилешки рулцаПилешки рулцаЗавива се на стегнато руло и се забожда с клечки за зъби. Поставя се в тава и се залива с виното....
Рулца от беконРулца от беконРазбъркайте всичко много добре и върху всяка лента бекон се слага по малко от сместа, след което се завива на рулце....
Рулца с бекон, пилешко филе и чедърРулца с бекон, пилешко филе и чедърРулцата се правят, като се редят едно върху друго ивица пушен бекон, пилешко, половин парченце чедър и четвъртинка кисела краставичка....
Пилешко руло, обвито с беконПилешко руло, обвито с беконПилешкото филе се начуква, след това се намазва със сместа, навива се на руло, обвива се с бекон. Пече се във фурна на 200 градуса....
Домашни пилешки рулцаДомашни пилешки рулцаВ обезкостените бутчета се слага лентичка от киселите краставички, лентичка от кашкавала и се навива на руло, като се връзка с конец....
Панирани пилешки рулцаПанирани пилешки рулцаСрежете пилешките гърди наполовина, така че да се оформи пеперуда....
Празнични пилешки рулцаПразнични пилешки рулцаПосолете, поръсете с черен пипер, сложете парче топено сирене, краставичка и завийте на руло. Всяко руло обвийте с бекона....
Пържени пилешки рулцаПържени пилешки рулцаВсяко пилешко рулце се овалва в брашно, а после в разбитите яйца и се пържи в сгорещена мазнина до апетитен загар....

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: