Пилешки Филета по Милански

Открий всички 74 избрани предложения за пилешки филета по милански в Готвач.бг.
Милански специалитетиМилански специалитетиПържола по милански Необходими продукти: 1 пилешка пържола, 2 яйца, 100 г брашно, 100 г галета, 20 г сметана, 50 г масло, 50 г пармезан...
Хрупкави пилешки филетаХрупкави пилешки филетаИзвадете филето от хладилника. Топите филенцата в майонеза, овалвате в картофените люспи и пържите в маслена баня....
Пилешки филета КорнфлейксПилешки филета КорнфлейксПилешките филета се пържат в предварително сгорещено олио до получаването на хрупкава златиста коричка....
Пилешки филета на параПилешки филета на параОсоляваме филетата и ги подреждаме в уреда за готвене на пара, с който разполагаме. Морковите почистваме и нарязваме на ленти....
Пилешки филета в чипсПилешки филета в чипсФилетата нарежете на пържолки и ги начукайте, така че да станат максимално тънички. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Панирани домашни пилешки филетаПанирани домашни пилешки филетаНарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме....
Пилешки филета с лукПилешки филета с лукФилетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара....
Сосове за Пилешки ПържолиСосове за Пилешки ПържолиВсяка една от тези съставки, придава невероятно пикантен и приятен вкус на пилешките пържоли....
Панирани пилешки филета със сусамПанирани пилешки филета със сусамНарязваме пилешкото филе на тънки лентички. Добавяме продуктите за маринатата и овалваме филетата в тях. Оставяме в хладилник за 1 час....
Пълнени пилешки филета с шамфъстъкПълнени пилешки филета с шамфъстъкСъс сместа пълним пилешкото филе, забождаме с клечка и пържим в останалото олио около 12 минути....
Пилешки филета в зелев листПилешки филета в зелев листВсяко едно пилешко филе го увиваме със зелев лист като плик....
Пълнени пилешки филета на скараПълнени пилешки филета на скараПочистените и измити филета срязваме откъм широката страна, така че да се образува джобче....

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: