Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Хапки Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар....

Изпържете хапките от двете страни, до хубава златиста коричка.
Поднесете Заешките хапки пане със сос по избор....

Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор....

Подредете пилешките хапки в чиния.
Леко полейте соса, за да се поеме изцяло от пилешки късчета....

6

Изпържете хапките в загрята мазнина до златисто.
Пилешките топчета пане са много вкусни!...

Нарежете пилешкото филе на ивици.
Посолете и овусете с черен пипер.
В купа пригответе панировка от брашното, бирата и яйцето.
Оваляйте...

След което потапяме пилешките хапки в соса, така че да ги покрие целите.
Поднасяме карамелизираните пилешки хапки с подходяща гарнитура....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: