Пиле по Манастирски

Прегледай всички 41 авторски предложения за пиле по манастирски в Готвач.бг.
Вкусно Пиле по МанастирскиВкусно Пиле по Манастирски
к.ч.) или домашен пилешки бульон. Пилето се пълни с плънката и отворът се зашива с конец или се забожда с клечки за зъби. Пилето се слага в...
Манастирски БоршМанастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....
Кюфтенца по манастирскиКюфтенца по манастирски
около 10 минути. Поднесете кюфтенцата по манастирски с малко скълцан магданоз....
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски
аромат при запичане на имамбаялдъта. Гювечът с ястието се поставя в студена фурна. Имамбаялдъ по манастирски се пече в силна фурна, докато...
Варено петле по манастирскиВарено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...
Пилешки дробчета по манастирскиПилешки дробчета по манастирски
Измийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на...
Манастирска чорба от лещаМанастирска чорба от леща
Почистваме и измиваме лещата. Заливаме я със студена вода за 5-6 часа. Поставяме съда на котлона да ври на умерен огън. Праза и чесъна...
Манастирска рибена чорбаМанастирска рибена чорба
7
Почистената и измита риба се нарязва ситно и се посолява. Отделно във врящата вода се пуска нарязания лук, нарязаните моркови, почистените и...
Торта Манастирска избаТорта Манастирска изба
Започваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: