Пиле по тиролски

Пиле по тиролски

1

изпечете пилешкото месо на грил, скара или го изпържете. Поднесете пилето, полято със сметановия сос. Отгоре поръсете с наситнен магданоз и гарнирайте с парче лимон...

1

Пиле по Тиролски

Открий всички 12 избрани предложения за пиле по тиролски в Готвач.бг.
Тиролски кнедли

Тиролски кнедли

1

ви и се варят във вряща подсолена вода за около 15 минути. Тиролските кнедли се сервират в горещ бульон и се поръсват с див лук....

Тиролски картофи

Тиролски картофи

1

Сварете и пасирайте картофите. Към тях прибавете жълтъците, нарязания на дребни парченца салам и посолете. Изсипете сместа в тава...

Рагу по тиролски

Рагу по тиролски

Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук. Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол...

Различно пиле

Различно пиле

. Разрежете пилето на 4 части и всяка една на още 2. Поръсете получените парченца със сол. В тенджера загрейте олиото и добавете пилешкото месо...

Пиле Капрезе

Пиле Капрезе

Нарежете пилето на подходящи парченца. Загрейте зехтина в тиган. Изпържете пилето до златисто от двете страни. Разполовете чери доматките и...

Щастливо пиле

Щастливо пиле

Измивате и изчиствате пилето. Нарязвате гъбите на едро и връзката лук. Запържвате ги, докато омекнат в половината масло. След това добавяте...

Пиле Италия

Пиле Италия

Пилешките гърди се срязват на три парчета хоризонтално и поставяме в намаслена тава. Поръсват се с малко сол, черен пипер и подправка за пиле...

Гурме Пиле

Гурме Пиле

Нарязваме на ситно лука, червения и зеления пипер и смачкваме чесъна. Запържваме ги в зехтина до омекване за около 5 минутки. Нарязваме си...

Пиле пикант

Пиле пикант

Измийте пилето, набоцкайте кожата с вилица. Разтопете маслото и в него прибавете доматеното пюре, пасирания чесън, червения лют пипер...

Пиле Рокфор

Пиле Рокфор

Бутчетата се почистват, измиват и подправят със сол и черен пипер. В тиган се поставя маслото и нарязаните на ситно скилидки чесън и се...

Зимно пиле

Зимно пиле

омекне оризът, после го махаме от котлона. Измиваме пилето и започваме да го пълним с плънката. Зашиваме дупето на пилето и го оставяме на страни в...

3.2
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: