Пиле по Тиролски

Открий всички 12 избрани предложения за пиле по тиролски в Готвач.бг.
Пиле по тиролски
Пиле по тиролски
1
изпечете пилешкото месо на грил, скара или го изпържете. Поднесете пилето, полято със сметановия сос. Отгоре поръсете с наситнен магданоз и ...
Тиролски кнедли
Тиролски кнедли
1
ви и се варят във вряща подсолена вода за около 15 минути. Тиролските кнедли се сервират в горещ бульон и се поръсват с див лук....
Тиролски картофи
Тиролски картофи
1
Сварете и пасирайте картофите. Към тях прибавете жълтъците, нарязания на дребни парченца салам и посолете. Изсипете сместа в тава...
Рагу по тиролски
Рагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук. Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол...
Огретен от картофи по тиролски
Огретен от картофи по тиролски
Обелените картофи се варят в малко подсолена вода до разваряване и се стриват. Прибавят се половината от маслото, сиренето и млякото...
Гурме Пиле
Гурме Пиле
Нарязваме на ситно лука, червения и зеления пипер и смачкваме чесъна. Запържваме ги в зехтина до омекване за около 5 минутки. Нарязваме си...
Щастливо пиле
Щастливо пиле
Измивате и изчиствате пилето. Нарязвате гъбите на едро и връзката лук. Запържвате ги, докато омекнат в половината масло. След това добавяте...
Пиле Император
Пиле Император
В тиган първо се запържва пилешкото филе. Изкарва се от тигана и на негово място се запържват гъбите и броколите. Вадят се и те и се поставят при...
Пиле пикант
Пиле пикант
Измийте пилето, набоцкайте кожата с вилица. Разтопете маслото и в него прибавете доматеното пюре, пасирания чесън, червения лют пипер...
Пиле Соте
Пиле Соте
Пилешките гърди (аз ги нарязах на късчета) запържете в сгорещено масло (аз сложих и малко олио ) за 4-5 минути, след това прибавете и лука...
Пиле Италия
Пиле Италия
Пилешките гърди се срязват на три парчета хоризонтално и поставяме в намаслена тава. Поръсват се с малко сол, черен пипер и подправка за пиле...
Пиле Ангемах
Пиле Ангемах
, разбърквам докато малко се позапържи брашното. Разреждам с бульона и бъркам непрекъснато докато се изглади и получи сос. Накъсаното пиле...

Рейтинг

3.2
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: