Пирожки от Едно Време

Открий всички 74 кулинарни идеи относно пирожки от едно време в Готвач.бг.
Бабините Пирожки от Едно ВремеБабините Пирожки от Едно ВремеЗагрява се олио на умерен огън, пържим от всички страни, изваждаме пирожките върху хартия да попие мазнината....
Рогчетата от едно времеРогчетата от едно времеОтделно разбийте едното яйце+олиото. Сипете брашното в купа+солта и направете кладенче. Сипете сместа с маята и сместа с яйцето....
Курабийки от едно времеКурабийки от едно времеРазбиват се яйцата заедно със захарта и ванилиите, след което се прибавя разтопената мас. Отделно в киселото мляко се прибавят двата вида сода...
Масленки от едно времеМасленки от едно времеВ купа сипваме разтопена свинска мас, пудра захар и ванилия. Разбърква се с телена бъркалка да се разтопи захарта. Добавя се цяло яйце, аз сложих...
Локумки от едно времеЛокумки от едно времеМаята се разтваря в топлото мляко и захарта. Оставят се за 10 минути да шупне. Яйцата (без 1 жълтък - за намазване) се разбиват. Свинската мас...
Меденки от едно времеМеденки от едно времеОставете една част на вън, а останалото върнете в хладилника. Разточете на кръгъл лист с дебелина 5 мм....
Еклерите от едно времеЕклерите от едно времеОхладените еклери от едно време вече може да се хапват. Вкусотия от едно време!...
Мекиците от едно времеМекиците от едно времеВзимаме дълбока купа и в нея слагаме маята, захарта, солта и вода. Разбъркваме хубаво и прибавяме брашното постепенно, като гледаме да стане на много...
Пърленки от едно времеПърленки от едно времеВземете едно топче, поръсете леко с брашно и разточете на малка кора....
Кренвирши от едно времеКренвирши от едно времеОбелваме кренвиршите и ги разцепваме по дължина от едната страна. В отвора поставяме нарязан на ленти кашкавал. Подреждаме в тавичка и запичаме...
Бисквитено руло от едно времеБисквитено руло от едно времеРазрежете бисквитеното руло от едно време под ъгъл....
Тиквички бюрек от едно времеТиквички бюрек от едно времеИ пържете тиквичките бюрек от едно време в нагорещено олио до получаване на златист цвят. Така правим и пържим всички тиквички бюрек....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: