Писюр Сърма Постна

Прегледай всички 8 авторски предложения за писюр сърма постна в Готвач.бг.
Постна Писюр СърмаПостна Писюр Сърма
Загряваме олиото в тенджера и в него запържваме нарязаните на едро лук, чушка и морков. Измиваме ориза, прецеждаме и го прибавяме в тенджерата...
Писюр сърма с лападПисюр сърма с лапад
Сложете 2 ч.ч. вода да заври на висока степен на котлона. През това време нарежете почистения и измит лапад. Същото направете и с лука...
Разпилени постни сърмиРазпилени постни сърми
Измиваме гъбите и ги бланшираме в подсолена вода за 5 минути. Нарязваме зелето на ситно. Вадим гъбите и ги измиваме със студена вода. Слагаме...
Писюр кюфтеПисюр кюфте
8
Омесете каймата с ориза, половин глава ситно нарязан лук, яйцето и чубрицата. Приберете я за 30 минути в хладилник и след това с навлажнени ръце...
ПистуПисту
Сипете нарязаните тиквичка, картоф, домати, морков и лука в тенджера, залейте с бульона и овкусете със сол и черен пипер. Кипнете и варете 20...
Габровски писюр кюфтетаГабровски писюр кюфтета
Лукът се нарязва на едри полумесеци и се задушава с олиото и малко вода на бавен огън, за 20 минути, в дълбока тенджера. Каймата се омесва...
Добруджанска Писюр сарма на фурнаДобруджанска Писюр сарма на фурна
копър и разбъркайте добре. Прехвърлете сместа в намазнена тава, долейте около 800 мл топла вода. Сложете Писюр сармата да се пече докато...
Бабината яхнийка писюр кюфтета с лукБабината яхнийка писюр кюфтета с лук
В каймата добавих сол, черен пипер, кимион и оризът. Замесваме си я и оставяме встрани да почива. Нарязваме 4-те глави лук на едро. Задушаваме...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: