Питка със Салам и Кашкавал

Открий всички 12 кулинарни идеи относно питка със салам и кашкавал в Готвач.бг.
Пита-ПогачаПита-Погача
1 час. Мажем питката с жълтък и поръсваме със сусам. Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....
Мини питки с колбасМини питки с колбас
1
кант. Дооформя се с пръсти и намазваме дъното с 1 ч.л. доматено пюре или лютеница. В купа се смесва настърган кашкавал, парченца...
Царевични питки с колбасЦаревични питки с колбас
В купа се смесват двата вида брашно. Прибавя се кисело мляко с разбита в него сода за хляб, олио, сол, извара и нарязан колбас на кубчета...
Питка със сирене и колбасПитка със сирене и колбас
топло. Всяка топчица я разточваме да стане около 1 см. и по средата добавяме натрошеното сирене и нарязания на кубчета колбас, оформяме малки...
Питка със спанак и колбасПитка със спанак и колбас
1
кашкавал. Разточете втората кора и покрийте с нея продуктите. Пак сложете купичката в среда, леко натиснете за да се очертае. Нарежете питката...
Питка с колбас и чубрицаПитка с колбас и чубрица
1
разтопено масло и 1 ч.л. чубрица в маслото. Тестото се реже на ленти, поставят се по две парчета мек колбас и се навива на розичка...
Постна содена питка (Божа погача)Постна содена питка (Божа погача)
кърпа и го оставете да си почине 20-30 минути. След това откъснете малка част от тестото, то ще послужи за украса. В тази питка задължително...
Питка с кашкавалПитка с кашкавал
върху всяка питка поставяме плънка от настъргания кашкавал и яйцето, след което сгъваме питките и ги подреждаме в намаслена тавичка. Оставяме ги да втасат и след това ги печем в умерена фурна....
Питка-охлювчета с кашкавалПитка-охлювчета с кашкавал
1
коричка. Фурната се изключва, изважда се тавата и питката се поръсва с настърган кашкавал (по желание)!...
Бърза питка с кашкавалБърза питка с кашкавал
9
предварително е разтворена содата. Замесете меко тесто, прибавяйте постепенно останалото брашно. Накрая настържете 100 г кашкавал на едро ренде...
Здравословна питка с кашкавалЗдравословна питка с кашкавал
1
започнете от 50 градуса и постепенно стигнете до 200 градуса. Преди готовност, поръсете питката с настърган кашкавал и допечете до разтопяването му....
Пухкава питка с кашкавалПухкава питка с кашкавал
леко и поръсете с олио и с настърган кашкавал. Завийте на руло. Нарежете на парчета и ги подредете в намаслена тава, като ги застъпвате леко...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: