Питка с Брашно от Елда

Прегледай всички 74 авторски предложения за питка с брашно от елда в Готвач.бг.
Питка с брашно от елдаПитка с брашно от елдаОформяме го на питка, която украсяваме по свой избор. Оставяме да почине 20 мин. Загряваме фурната на 200 градуса. Печем питката за 25 мин....
Вкусни питки с брашно от елдаВкусни питки с брашно от елдаВ купа сипваме чаша брашно от елда и бялото брашно. Ленено семе се смила в машинка за кафе и добавяме в купата....
Питка с брашно от елда и семенаПитка с брашно от елда и семенаРазбърква се с вилица, загребва се от брашното и замесваме твърдо тесто....
Питка с елдаПитка с елдаГотовата питка се напръсква с вода и се завива с кърпа за 30 минути....
Крекери с брашно от елдаКрекери с брашно от елдаВажно е крекерите с брашно от елда да са с еднаква дебелина, за да се изпекат равномерно....
Меденки с брашно от елдаМеденки с брашно от елдаМеденките с брашно от елда са чудни....
Бисквити с брашно от елдаБисквити с брашно от елдаСтуденото масло се смесва с брашното и се прави на трохи. Смесват се двете смеси и се оформя топка и се слага в хладилник за 10 минути....
Мъфини с брашно от елдаМъфини с брашно от елдаПърво разбивате яйцето и белтъците. Намачквате сиренето, настъргвате кашкавала и ги добавяте заедно с другите продукти към яйцата. Разбърквате...
Просеник с брашно от елдаПросеник с брашно от елдаВ дълбока купа сипваме брашната и ги разбъркваме със солта, захарта и бакпулвера. Добавяме киселото мляко разбито със содата, олиото, разбитите...
Палачинки с брашно от елдаПалачинки с брашно от елдаРазбийте яйцето със солта и захарта и добавете на порции водата и брашното от елда....
Кекс с брашно от елдаКекс с брашно от елдаБрашното от елда се смесва с пълнозърнестото брашно, пресява се и се добавя бакпулверът, захарта, какаото и солта....
Хляб с брашно от елдаХляб с брашно от елдаЗакваската се смесва със 100 г брашно и 100 мл вода. Покрива се с домакинско фолио и се оставя в топло помещение да бухне за няколко часа....

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: