Питка с лук и Маслини

Разгледай всички 25 авторски предложения относно питка с лук и маслини в Готвач.бг.
Питка с лук
Питка с лук
1
. След 20 минути я добавете към пресятото брашно и добавете лука. Замесете гладко тесто и оформете на овална питка. Сложете я в тава с хартия...
Питка с червен лук
Питка с червен лук
Начин на приготвяне: В купа изсипваме около две шепи брашно. В друго купа слагаме киселото мляко и сода и разбиваме. След това изсипваме киселото...
Питка с маслини
Питка с маслини
, разделяме на осем еднакви топчета. Оставяме да втаса един час. Обезкостяваме маслините и ги нарязваме на малки парченца. Разточваме корите...
Валентинска питка с маслини
Валентинска питка с маслини
и прегъваме на две през средата. С нож се срязва в горния край под наклон. Отваря се и оформяме питка с формата на сърца. С малка капачка се...
Гръцка питка с маслини
Гръцка питка с маслини
1
-голяма. Разточете първата питка, намажете я с разтопено масло и поръсете с накълцани маслини. Отгоре сложете втората разточена ...
Царевични питки с маслини
Царевични питки с маслини
се слепнат отделните питки. Пече се на предварително загрята на 180 градуса фурна за около 15 минути....
Гръцки питки с маслини
Гръцки питки с маслини
. Пресяваме брашното и правим кладенче, в което сипваме сместа с маята, солта, олиото и нарязаните маслини. Месим меко тесто, което разделяме на ...
Питка с маслини и семена
Питка с маслини и семена
върху леко набрашнен плот и с ръце го оформете на голям правоъгълник. Намажете с разтопеното масло и поръсете с нарязаните маслини. Навийте на...
Питка с маслини и джоджен
Питка с маслини и джоджен
маслини без костилки. Замесва се меко тесто да не лепне. Оставя се да втаса 40 минути. С ръце се оформя на питка, поставя се в намазана с ...
Кашкавалена пита с маслини
Кашкавалена пита с маслини
маслини, сирене и настърган кашкавал. Навийте на руло и сложете в тавата, като започнете от средната част. Това се повтаря с всички части тесто...
Маслена питка със сусам
Маслена питка със сусам
си. 7. Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете маслената питка с разбито яйце и поръсете обилно със сусам. 8. Печете погачата 30-35 минути ...
Великденска маслена питка
Великденска маслена питка
. Поръсете със сусам и маково семе. Печете в загрята фурна за около 20-30 мин. на 190 градуса. Готовата питка покрийте с кърпа, да се задуши ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: