Питки от Овесени Трици

Открий всички 74 избрани предложения относно питки от овесени трици в Готвач.бг.
Питки с овесени трициПитки с овесени трициСмесете овесеното брашно, маята, триците, 1/2 ч.ч. бяло брашно тип, меда и млякото....
Хляб с овесени трициХляб с овесени трициБрашното се смесва с овесените трици и солта. Към тях се добавят разтвора с маята и около 350 мл вода....
Палачинки от овесени трициПалачинки от овесени трициПърво се разбиват яйцата и захарта, след това се добавят овесените трици, след това водата (млякото) и най-накрая солта....
Палачинки с овесени трициПалачинки с овесени трициОпечете палачинките с овесени трици от двете страни....
Леки Овесени ПиткиЛеки Овесени ПиткиГотовите питки напръскайте обилно с вода и завийте с кърпа, докато са горещи, тъй като ще са твърди благодарение на овесените трици. 7....
Здравословни блокчета от овесени трициЗдравословни блокчета от овесени трициНарежете на малки парченца сушените смокини и ги прибавете към намачканите банани заедно с овесените трици....
Диетична Пица с Овесени ТрициДиетична Пица с Овесени ТрициДобавят сеовесените трици, сурови слънчогледови семена и ситно нарязан копър. Разбърква се и оставяме за 8-10 минути да омекнат....
Диетичен ябълков кекс с овесени трициДиетичен ябълков кекс с овесени трициЯбълките се настъргват, към тях се добавят содата, олиото, овесените трици, канелата....
Хлебчета с овесени трици и царевично брашноХлебчета с овесени трици и царевично брашно
Накисваме триците в киселото мляко за 20 минути. След това добавяме към тях всички останали продукти....
Пълнозърнест хляб с овесени трици в хлебопекарнаПълнозърнест хляб с овесени трици в хлебопекарнаВ купа заливам овесените трици с водата - гореща, но не вряла, добавям меда и оставям да се накиснат за 25 минути....
Кесадия с овесени трици и крема сиренеКесадия с овесени трици и крема сиренеВ купа смесваме типовото брашно, овесените трици, хималайска сол и бакпулвера. Разбърква се с вилица и сипваме хладката вода и олиото....

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: